Ελληνική εταιρεία στο χώρο της ψηφιακής διανομής videogames

Gazzetta team
Ελληνική εταιρεία στο χώρο της ψηφιακής διανομής videogames
Η ψηφιακή διανομή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιομηχανία των videogames και η ελληνική εταιρεία έκανε την Τετάρτη μια σχετική ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα.

Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της CD Media, το κομμάτι του digital distribution έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά τους και συγκεκριμένα στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα.

Ο τρόπος που έχουν επιλέξει εμπλέκει και τους λιανεμπόρους, προφέροντας ευκολίες κυρίως σε όσους δεν έχουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν για online αγορές. Η διαδικασία ισχύει για τίτλους PC της Ubisoft (οι νεότερες κυκλοφορίες της εταιρείας κυκλοφορούν σε PC μόνο σε αυτή τη μορφή), της Take 2, της Capcom, της Bethesda και της ελληνικής Icehole Games.

Ακόμη, προσφέρονται και Steam (Gift Cards), Xbox (Gift Cards), Xbox Live κάρτες συνδρομής 3 και 12 μηνών, Windows (Gift Cards), αλλά και κάρτες για την υπηρεσία Green Man Gaming (Gift Cards). Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πως λειτουργεί η υπηρεσία στο video που ακολουθεί.


Πηγή: enternity.gr