Ολόκληρη η Σουηδία μπήκε στο Airbnb (pic)

Gazzetta team
Ολόκληρη η Σουηδία μπήκε στο Airbnb (pic)
Η Σουηδία δεν έβαλε σπίτια στο Airbnb, αλλά ολόκληρη την χώρα κι έχει λόγο!

Όπως διαβάζουμε στην καταχώρηση του Airbnb, της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης καταλύματος ανά τον κόσμο, το πράγμα έχει ως εξής: «Η φύση της Σουηδίας δεν είναι απλά και μόνον ένα κομμάτι γης με δέντρα και λίμνες και γκρεμούς. Είναι ένα σπίτι με όλα τα χρειαζούμενα και όλες τις ανέσεις που θα έπρεπε να έχει κάθε σπουδαίο σπίτι. Είναι ένα μέρος που μπορείς να φας μούρα από χάμω, να κοιμηθείς κάτω απ’ τα αστέρια, να κολυμπήσεις στις λίμνες και να περιπλανηθείς ελεύθερα. Για να είναι αυτό το σπίτι διαθέσιμο σε όλους, η Σουηδία έχει καταχωρήσει ολόκληρη τη χώρα στο Airbnb».

Η «Visit Sweden», σε συνεργασία με την «Forsman & Bodenfors», διαφημίζει εννιά διαφορετικές τοποθεσίες. Εκπληκτικές, όλες τους. Κάθε τοποθεσία καυχάται διαθεσιμότητα επί 365 μέρες. Ο καθένας μας μπορεί να προσβλέπει σε «υπνοδωμάτιο ανοιχτό στον ουρανό», καθώς και σε «φυσική» θέρμανση από τον Μάιο έως τον Αύγουστο. Επιτρέπονται και τα άγρια κατοικίδια, κάτι το οποίο είναι «συν» για τους φυσιολάτρες.

Η γκάμα των καταχωρήσεων είναι ευρύτατη, όπως διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος το «Sweden on Airbnb»: από το δασένιο ησυχαστήριο στο Βάρμλανντ στη δυτική ακτή της Σουηδίας, μέχρι τους γκρεμούς με την πανοραμική θέα πλησίον του Εθνικού Πάρκου Σκουλεσκόγκεν (Skuleskogen).

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία της Σουηδίας με το Airbnb κι έχουμε την εντύπωση ότι δεν λαθεύουμε όταν υποψιαζόμαστε ότι κι άλλες χώρες θα ακολουθήσουν για να ενθαρρύνουν περισσότερους να εξερευνήσουν την ύπαιθρό τους.

Πηγή: koolnews.gr