Ο Πενς χτυπάει, κατά λάθος, παιδί και εκείνο τον «βάζει στη θέση του»! (vid)

Gazzetta team
Ο Πενς χτυπάει, κατά λάθος, παιδί και εκείνο τον «βάζει στη θέση του»! (vid)
Ο Πενς χτύπησε κατά λάθος το παιδί, αλλά δεν του ζήτησε συγγνώμη, μέχρι που... αναγκάστηκε!

Ένας νεαρός επισκέπτης στον Λευκό Οίκο έβαλε στην... θέση του τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον ανάγκασε να του ζητήσει συγγνώμη γιατί κατά λάθος τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ο Πενς ήταν ο οικοδεσπότης μελών του στρατού και των οικογενειών τους στον Λευκό Οίκο, κατά την Εθνική Ημέρα Ευγνωμοσύνης στις συζύγους Στρατιωτικών, που καθιερώθηκε από τον Ρίγκαν προς τιμήν των θυσιών που υποβάλλονται οι οικογένειες αυτές.

Ο Πενς προσκάλεσε κάποια από τα παιδιά που ήταν παρόντα να σταθούν δίπλα του καθώς απηύθυνε τον χαιρετισμό του, λέγοντας πως «οι οικογένειες των στρατιωτικών, σας διαβεβαιώ, δεν θα έχουν ποτέ πιο ένθερμο υποστηρικτή από τον πρόεδρο Τραμπ».

Σε κάποιο σημείο όμως άνοιξε τα χέρια του και κατά λάθος χτύπησε στο πρόσωπο ένα μικρό αγόρι. Αν και δεν χτύπησε, το αγόρι δεν άφησε το γεγονός να περάσει έτσι. Ακολούθησε τον αντιπρόεδρο σε όλη την αίθουσα μετά την ομιλία του και αφού τον... ξεμονάχιασε, του είπε: «Συγγνώμη, μου οφείλετε μια συγγνώμη», για να πάρει μια... βεβιασμένη απάντηση: «Ω, λυπάμαι που σε χτύπησα»...

Πηγή: protothema.gr