Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον γδύνεται και στέλνει «μήνυμα» (pics)

Gazzetta team
Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον γδύνεται και στέλνει «μήνυμα» (pics)
H Πάρις Τζάκσον βγάζει τα ρούχα της και λέει στις γυναίκες πως: «Το σώμα σου είναι ο ναός σου»

Είναι γνωστό ότι η Πάρις Τζάκσον, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, είναι ελεύθερο πνεύμα. Χθες, η 18χρονη αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή μαζί με τον σκύλο της και ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram, όπου κάλυψε τα επίμαχα σημεία με δύο πασχαλίτσες.

Παράλληλα, ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία της όπου και πάλι είναι γυμνόστηθη, γράφοντας ένα κείμενο για την αίσθηση ελευθερίας του γυμνού σώματος, για την επαφή με την γη και την απενοχοποίηση του γυναικείου σώματος.

Διαβάστε τι έγραψε:

Θα το πω και πάλι για όσους αμφισβητούν όσα υποστηρίζω και το πώς εκφράζω τον εαυτό μου. Το γυμνό ξεκίνησε ως κίνηση για «επιστροφή στη φύση», «έκφραση ελευθερίας», «υγείας» και μάλιστα κάποιοι το ονόμασαν φιλοσοφία ζωής. Το να είσαι γυμνός είναι μέρος αυτού που μας κάνει ανθρώπους. Εμένα, με βοηθά να νιώθω πιο συνδεδεμένος με τη μαμά γη. Συνήθως είμαι γυμνή όταν ασχολούμαι με τον κήπο μου.

Είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα και δεν χρειάζεται να το σεξουαλικοποιούμε με τον τρόπο που κάνουν πολλά αστέρια του Χόλιγουντ (αλλά και τα μέσα ενημέρωσης). Το σώμα σας είναι ένας ναός που πρέπει να λατρεύεται, και επίσης πρέπει να είστε ελεύθερες να εκφράζεστε με τον δικό σας τρόπο, είτε με πολλά ρούχα, είτε χωρίς. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι απορρόφησης της ενέργειας της μητέρας γης, η αγαπημένη μου είναι να πατάω στη γη με γυμνές πατούσες, καθώς και να αφήνω το γυμνό που δέρμα να απορροφά τις ακτίνες του ηλίου.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα όμορφο πράγμα και δεν έχει σημασία ποια «ελαττώματα» έχετε, είτε πρόκειται για ουλές είτε για επιπλέον βάρος, ραγάδες, φακίδες, ό,τιδήποτε. Το σώμα σας είναι όμορφο και θα πρέπει να εκφραστείτε όπως αισθάνεστε άνετα. Αν αυτό κάνει κάποιους να αναστατώνονται το καταλαβαίνω απολύτως και σας ενθαρρύνω να μην με ακολουθείτε πλέον, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γι 'αυτό.

Είναι αυτό που είμαι και αρνούμαι να αποφεύγω να κρατώ μυστικές τις πεποιθήσεις μου. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα πιστεύω του. Δεν συμφωνούμε πάντα μεταξύ μας και αυτό είναι οκ. Αλλά και πάλι, είμαστε όλοι άνθρωποι και το να εκτιμούμε τα πράγματα που κάνουν άλλοι άνθρωποι και τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε ανθρώπους, μας βοηθά να νιώθουμε συνδεδεμένοι. Πώς μπορεί να είναι κάτι κακό αυτό;

Στο τέλος, η Πάρις έγραψε ένα ποστ όπου έλεγε: «Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για να θυμώνετε από το γυμνό στις παραλίες. Ο Τραμπ και όλα αυτά που είναι.»

Πηγή: thetoc.gr