Δ. Καμμένος: Δεν μας αρέσουν τα μέτρα, αλλά θα τα ψηφίσουμε

Gazzetta team
Δ. Καμμένος: Δεν μας αρέσουν τα μέτρα, αλλά θα τα ψηφίσουμε
«Η Κυριακή είναι αργία και θρησκευτικά, όμως δεν νομίζω ότι είναι αμαρτία να δώσουμε δουλειά σε κανέναν άνθρωπο», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στα νέα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η κυβέρνηση μετά την τεχνική συμφωνία με τους εταίρους.

Την παραπάνω δήλωση έκανε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

«Πρέπει να δούμε κάποια στιγμή ποιος κάνει θυσία σε αυτή τη χώρα, διότι όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για να αναπτυχθεί το ΑΕΠ», είπε επίσης για το θέμα του ανοίγματος των μαγαζιών ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι τα μέτρα που θα τεθούν σε ψήφιση, δεν ικανοποιούν την κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι «αφού πιέζεσαι να ψηφίσεις μέτρα για το 2019 που κόβουν μισθό και επικουρική σύνταξη. Δεν μας ικανοποιούν, δεν είναι θετικά τα μέτρα που χρειάζεται να ψηφίσουμε τώρα».

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «η προληπτική γραμμή στήριξης το 2015 ήταν μνημόνια οικονομικής στήριξης», ενώ σε σχέση με όσα θα βιώσουν οι φορολογούμενοι το 2017 και το 2018 σημείωσε ότι «αυτές τις δύο χρονιές μέτρα δεν θα πάρουμε, θα βγούμε στις αγορές, ανέβηκε και το χρηματιστήριο. Και το 2019 να δούμε τι θα κάνουμε».

Όπως σημείωσε ο ίδιος «σκοπός είναι τώρα να απεξαρτηθούμε από τον δανεισμό των εταίρων».

Πηγή: iefimerida.gr