Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για την διαγραφή προστίμων του Σαββίδη

Gazzetta team
Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για την διαγραφή προστίμων του Σαββίδη
Με το καλημέρα ξεκίνησε η ένταση σε υψηλούς τόνους στη βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία για την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στη φαινόμενο των εκπρόσθεσμων τροπολογιών.

Αναφερόμενος στην τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε γιατί γίνεται αποδεκτή χωρίς να εξηγήσει η κυβέρνηση τι και ποιους αφορά. «Να προστατέψετε το κύρος του κοινοβούλιου και να ζητήσετε εσείς από την κυβέρνηση να την αποσύρει . Καλώ τον πρωθυπουργό είτε να αποσύρει την τροπολογία είτε να δώσει εξηγήσεις σε ποιον αφορά η τροπολογία», είπε.

Το λόγο πήρε αμέσως ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική διαδικασία τα προηγούμενα χρόνια. «Ο Σαμαράς δεν ήρθε ποτέ να απαντήσει σε ερώτηση στη βουλή. Δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου
Ξεχνάει ο ελληνικός λαός τις νυχτερινές τροπολογίες για να προστατέψετε τους τραπεζίτες που σας έδιναν τα θαλασσοδάνεια. Ξεχνάμε τις τροπολογίες που χαριζατε δάνεια σε επιχειρηματίες;».

Ένταση υπήρξε με τον Αδωνι Γεωργιάδη που φώναζε από το έδρανο του και ο πρωθυπουργός του απάντησε «Εδώ δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ υπάρχουν κανόνες κ..Γεωργιάδη. Καθήστε κάτω».

Πηγή: iefimerida.gr