Οι Αρχές έπιασαν Λιβανέζο που διακινούσε χασίς στη Μυτιλήνη

Gazzetta team
Οι Αρχές έπιασαν Λιβανέζο που διακινούσε χασίς στη Μυτιλήνη
Ο 20χρονος Λιβανέζος είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 280 γραμμαρίων και ισχυρίστηκε ότι τις μετέφερε για λογαριασμό ενός 29χρονου Σύρου

Αλισβερίσι ναρκωτικών στην πόλη της Μυτιλήνης φέρονται ότι έκαναν δυο νεαροί πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας. Η παράνομη δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον έναν από αυτούς.

Ο 20χρονος Λιβανέζος είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 280 γραμμαρίων και ισχυρίστηκε ότι τις μετέφερε για λογαριασμό ενός 29χρονου Σύρου που θα αναλάμβανε να πουλήσει το περιεχόμενό τους. Ο 29χρονος εντοπίστηκε έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον 20χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

*** Για έλεγχο σταμάτησαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τη μοτοσικλέτα με την οποία κινούνταν στο Αγρίνιο τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 20 χρόνων και βρήκαν κρυμμένες κάτω από τη σέλα δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 212 γραμμαρίων. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr