Μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει solo album του Lemmy

Gazzetta team
Μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει solo album του Lemmy
Τραγούδια που έγραψε και ηχογράφησε πριν το θάνατό του βρίσκονται στο τελικό στάδιο παραγωγής.

Σπουδαία νέα για τους απανταχού οπαδούς του Lemmy και των Motorhead καθώς όπως αποκαλύπτεται μέσα στο 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα solo album του γερόλυκου του heavy metal τα οποία τα έγραψε ενώ βρισκόταν ακόμα στη ζωή.

Τα συγκεκριμένα τραγούδια ουδέποτε αξιοποιήθηκαν σε κάποιο δίσκο των Motorhead και έτσι πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο της παραγωγής προκειμένου να αποτελέσουν μια ξεχωριστή κυκλοφορία που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Την αποκάλυψη αυτή, έκανε ο Jim Voxx των Skew Siskin σε πρόσφατη συνέντευξή του τονίζοντας πως: «Ο Lemmy άφησε πολύ υλικό και υπάρχουν τόσες πολλές ηχογραφήσεις που πρέπει να μπουν σε μια σειρά ώστε να δούμε πως θα προχωρήσουμε, και εφόσον δεν υπάρχει βιασύνη πιστεύω μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχει κυκλοφορήσει. Τα τραγούδια τα έχει γράψει από το 2003. Τότε δεν είχε ιδέα τί ακριβώς ήθελε να κάνει κι έτσι μου ζήτησε να δουλέψουμε μαζί καθώς μπορούσα να του παρέχω το studio μιας και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πάντα οι Motörhead ήταν σε περιοδεία σε διάφορα φεστιβαλ, έτσι χρησιμοποιούσε το studio μου στο Βερολίνο δουλεύοντας σε περισσότερα κομμάτια».

Σε ότι αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος ο Jim Voxx ανέφερε ότι: «ακόμη δε το γνωρίζω, είναι θέμα του management των Motörhead και γι’ αυτό έχει καθυστερήσει», ενώ σχετικά με το ύφος των τραγουδιών, συμπλήρωσε ότι: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από Motörhead γιατί το έκανε στον ελεύθερο χρόνο που του απέμεινε μεταξύ των υποχρεώσεών του με τους Μotörhead. Δουλέψαμε πάνω σε 10 κομμάτια βήμα - βήμα μαζί, πιστεύαμε πως θα κυκλοφορούσε εδώ και καιρό αλλά μετά ο Lemmy αρρώστησε κι έτσι σταματήσαμε να ασχολούμαστε, όμως όλες οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί»!

Πηγή: newsbeast.gr