Ελαστικά για τα οχήματά της ζητά επειγόντως η Αντιτρομοκρατική

Gazzetta team
Ελαστικά για τα οχήματά της ζητά επειγόντως η Αντιτρομοκρατική
Με αίτημα που απέστειλε προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Έκκληση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προς την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για άμεση προμήθεια ελαστικών επισώτρων για την «αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου».

Πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Διοικητικής και Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία) ζητά από την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας την ικανοποίηση σχετικού αιτήματος, που φέρει την ένδειξη «επείγον» και αναρτήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Διαύγεια. Το αρμόδιο τμήμα της Αντιτρομοκρατικής αιτείται την προμήθεια 212 τεμαχίων με την αιτούμενη πίστωση, όπως σημειώνεται, να ανέρχεται σε 35.000,00 ευρώ.

Αποκαλυπτικές είναι οι παρατηρήσεις της αίτησης: «Προμήθεια ελαστικών επισώτρων λόγω έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης που συνίσταται στην αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου της ΕΛ.ΑΣ. ανά την επικράτεια έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες προμήθειας μέσω του ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, βάση της υπ’ αριθ. 13/2017 σχετικής διακήρυξης της Δ/νσης Οικονομικών ΑΕΑ για την κάλυψη ανελαστικών αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και των Αστυνομικών Υπηρεσιών που επιχειρούν στο Νομό Αττικής, προς το σκοπό αποφυγής ακινητοποίησης αυτού και αδυναμίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τάξης, βασικών αρχών της αποστολής του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για το από 26/03/2017 έως 31/12/2017 χρονικό διάστημα.»


Πηγή: tovima.gr