Κινηματογραφική ληστεία μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier (pics)

Gazzetta team
Κινηματογραφική ληστεία μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier (pics)
Mέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονακό: αυτήν ακριβώς τη στιγμή επέλεξαν τρεις άνδρες, μαζί με τον συνεργό τους που τους περίμενε σε ένα όχημα, να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο Cartier. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη λίγο αργότερα, οι άλλοι διαφεύγουν της σύλληψης κι αναζητούνται.

Η αξία των κλοπιμαίων, όπως ακριβώς και οι ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, όπου δεν τραυματίστηκε κανείς, δεν έχουν προς το παρόν γίνει γνωστά.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 15.40 τοπική ώρα, στην κεντρική πλατεία στην καρδιά της συνοικίας του Μόντε Κάρλο, έκανε γνωστό η γενική εισαγγελία του Μονακό σε ένα δελτίο τύπου.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών συνεχιζόταν έως τη νύχτα.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από τις δυνάμεις ασφαλείας με στόχο τον εντοπισμό των τριών κακοποιών, εκ των οποίων «ο ένας τουλάχιστον ήταν οπλισμένος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η ταχύτατη επέμβαση των αστυνομικών αρχών επέτρεψε τη σύλληψη χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ενός εκ των τριών κακοποιών και την κατάσχεση ενός όπλου» συμπληρώνεται.

«Ο αποκλεισμός της περιοχής εμπόδισε επιπλέον τη διαφυγή με αυτοκίνητο των δύο δραστών και του συνεργού τους που τους περίμενε σε ένα όχημα», περιγράφει η εισαγγελία. Οι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο όχημα.

Οι τουρίστες και οι πελάτες των γύρω καταστημάτων αλλά και του καζίνο παρέμειναν αποκλεισμένοι εντός των κτιρίων για αρκετή ώρα το απόγευμα, όπως έγραψε η εφημερίδα Nice-Matin.


Πηγή: iefimerida.gr