Μα πού χάθηκαν! Έλληνες ηθοποιοί που είναι... εξαφανισμένοι! (pics & vids)

Gazzetta team
Μα πού χάθηκαν! Έλληνες ηθοποιοί που είναι... εξαφανισμένοι! (pics & vids)
Δέκα άλλοτε πολύ δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιοί που σήμερα είναι εξαφανισμένοι...

Η δεκαετία του`90 ήταν μια όμορφη εποχή για την εγχώρια μυθοπλασιά: Άπειρες τηλεοπτικές σειρές, μερικές συμπαθητικές ταινίες κάθε χρόνο και ακόμα περισσότερο θέατρο. Ας μην γελιόμαστε, όποιος έζησε και είδε την μυθοπλασία εκείνης της εποχής, μπορεί να συμφωνήσει πως λείπουν, ΝΑΙ λείπουν, μορφές όπως ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο Χρήστος Πολίτης;

Άννα Κουρή

vanna-risegr

Τη θυμάσαι από: Τους Μεν και Δεν στο ρόλο της πλούσιας παλαβής Βάνας Δάγκα

Την είδαμε τελευταία φορά: Σε θριαμβευτικό guest ρόλο στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», σχεδόν 9 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο».

Θεόφιλος Βανδώρος

unnamed2

Τον θυμάσαι από: «Τμήμα Ηθών». Ο χαρακτήρας του ήταν η πιο συναρπαστική εκδοχή της έννοιας «διεφθαρμένος μπάτσος» που είδαμε στα `90s.

Τον είδαμε τελευταία φορά: Στο Παρόλε, με την Αννίτα Πάνια. Εμφανίζεται ελάχιστα στο θέατρο, ενώ σε τηλεοπτική σειρά έχει να παίξει από το «Άγιο Είχαμε» του 2001.

Λουκία Παπαδάκη

IMG_4890

Τη θυμάσαι από: Τη Λάμψη φυσικά, όπου υποδυόταν τη Σάντρα, το πάρανομο αμόρε του Γιάγκου Δράκου.

Την είδαμε τελευταία φορά: Το RetroDb μας πείθει ότι πριν από 3 χρόνια εμφανίστηκε στους «Συμμαθητές». Το site Rafina News μας διαβεβαιώνει ότι είναι μια πλούσια και ερωτευμένη σύζυγος τοπικού επιχειρηματία.

Πάνος Μιχαλόπουλος

reportaznet (3)

Τον θυμάσαι από: «Το κλειδί μάνα το κλειδί! Τι να μου κάνουν τα βάλιουμ ρε μάνα!» και ένα σωρό άλλες all time classic ατάκες από 80`s ταινίες όπου υποδύθηκε το οργισμένο νιάτο και αποτελούν απλά ένα κεφάλαιο από μια πλούσια πορεία 45 ετών σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Τον είδαμε τελευταία φορά: Εμείς τον θυμόμαστε από την γλυκανάλατη κωμική σαπουνόπερα «Η Ώρα η Καλή» που έπαιξε το 2007. Η Wikipedia μας υπενθυμίζει πως και το 2009 έπαιξε σε ένα ιντερνετικό σήριαλ που λεγόταν «Σ`Αγαπάω, Πάρκαρε» (!!!).

Σοφία Αλιμπέρτη

sofiaorthi-682x384

Τη θυμάσαι από: Εγώ θα ήθελα να τη θυμάμαι από τη συμπαθητική κομεντί «Σοφία Ορθή», που έπαιξε στα μέσα των `90s, αλλά επίσης έχει κάνει και την τηλεπαρουσιάστρια, σύζυγο Γιάννη Πάριου, κλπ.

Την είδαμε τελευταία φορά: Να παρουσιάζει το «Είσαι Πιο Έξυπνος από ένα 10χρόνο». Α! Επίσης, τώρα μάθαμε πως το πραγματικό της όνομα είναι «Σοφία Παρλαμά»

Παύλος Ευαγγελόπουλος

4er2qw4rtqw_2

Τον θυμάσαι από: Το Ρετιρε;

Τον είδαμε τελευταία φορά: Μετά από 13 χρόνια επέστρεψε την περασμένη χρονιά στην τηλεόραση με το «Έλα στη Θέση Μου», ενώ απάσχολησε εγχώρια tabloids για τη σχέση του με αρκετά μικρότερη κοπέλα.

Ντίνα Κώνστα

ntina

Τη θυμάσαι από: «Μαρόυσκα! Το εβιάν!» και άλλες κλασσικές ατάκες της Ντένης Μάρκορά, μέσα από τη σειρά «Δύο Ξένοι».

Την είδαμε τελευταία φορά: H Wikipedia επιμένει πως το 2007 εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην τηλεόραση, με τη σειρά «Χρυσά Κορίτσια», ενώ την τρέχουσα δεκαετία, υποδύθηκε τη Σωτηρία Μπέλλου στο θέατρο. Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου (το πραγματικό της όνομα), είναι πλέον 80 ετών.

Κορίνα Δαμουλιάνου

πατερ-ημων

Τη θυμάσαι από: Ήταν το γλυκό κοριτσάκι από τη σειρά «Πάτερ Ημών, (να`σαι παρών, όταν μπλέκεσαι στου έρωτα το δίκτυ), η κόρη του Κώστα Καρρά, που έζησε την παιδική της ηλικία κάνοντας γυρίσματα με συμπρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Τζέσυ Παπουτσή, δηλαδή ένα παρεάκι καλύτερο από το δικό σου.

Την είδαμε τελευταία φορά: Να βάζει πλώρη για να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση (!) ως τομεάρχης «ειδικών πληθυσμιακών ομάδων» της Νέας Δημοκρατίας.

Χρήστος Πολίτης

politis-cor

Τον θυμάσαι από: Tι άλλο; Τον Ρόλο του μεγαλοεπειχηρηματία Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη, όπου έδινε ρεσιτάλ καθημερινά.

Τον είδαμε τελευταία φορά: Στο ρόλο του μεγαλοεπιχειρηματία Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη, όπου έδινε ρεσιτάλ ερμηνείας καθημερινά. Μετά το τέλος της σειράς δεν ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική.

Δημοσθένης Παπαδόπουλος

dimpapapoulos-riseg

Τον θυμάσαι από: Τις «Αέρινες Σιωπές» στο ρόλο του πιλότου.

Τον είδαμε τελευταία φορά: Στο σήριαλ της ΕΡΤ για τη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη.

Πηγή: rise.gr