Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου: «Ημέρα τρόμου στο Ουεστμίνστερ» (pics)

Gazzetta team
Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου: «Ημέρα τρόμου στο Ουεστμίνστερ» (pics)
Η «Daily Mirror» κάνει λόγο για «χτύπημα στη δημοκρατία» ενώ η «The Sun» μιλά για μανιακό που μαχαίρωσε «τη Βρετανία στην καρδιά».

Ο τρόμος χτύπησε χθες στο Λονδίνο, ακριβώς ένα χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και τα σημερινά πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μας γυρνούν ένα χρόνο πίσω, όταν τα ΜΜΕ όλου του κόσμου έβγαιναν με τις σοκαριστικές φωτογραφίες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ και στο σταθμό του μετρό Μαλμπέκ των Βρυξελλών με 32 νεκρούς.

«Τhe Mirror», «The I», «Τhe Times», «Τhe Daily Telegraph», «Daily Mail», «Daily Mirror», και «Daily Express» κυκλοφορούν σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους με τον δράστη της χθεσινής επίθεσης να είναι πάνω στο φορίο κάνοντας λόγο για «τρόμο». Η «Daily Mirror» γράφει χαρακτηριστικά: «χτύπημα στη δημοκρατία» ενώ η «The Sun» μιλά για μανιακό που μαχαίρωσε «τη Βρετανία στην καρδιά».

Το μεσημέρι της Τετάρτης αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περαστικούς και αστυνομικούς στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ. Στη συνέχεια, o άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε έξω από το Κοινοβούλιο, όπου επιτέθηκε με μαχαίρι κατά φρουρού του Κοινοβουλίου. Αποτέλεσμα, τουλάχιστον πέντε άτομα να χάσουν τη ζωή τους και 40 να τραυματιστούν.


Δείτε τα πρωτοσέλιδα
















Πηγή: protothema.gr