Ένα από τα 7 μοντέλα που κάλεσε ο Τζάστιν Μπίμπερ στο σκάφος του έσπασε τη σιωπή του (pics)

Gazzetta team
Ένα από τα 7 μοντέλα που κάλεσε ο Τζάστιν Μπίμπερ στο σκάφος του έσπασε τη σιωπή του (pics)
Αμέσως το μυαλό όλων μας να πάει στο πονηρό! Δεν μπορεί δηλαδή ένας τραγουδιστής να καλέσει 7 μοντέλα να περάσουν το βράδυ στο γιοτ του;

Ένα από τα 7 κορίτσια που διάλεξε προσωπικά ο ίδιος ο Justin Bieber να περάσουν το βράδυ μαζί του στο γιοτ του στη Μελβούρνη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της μακρινής χώρας, αποκάλυψε τι αλήθεια συνέβη.

Παρά την υπογραφή μιας συμφωνίας διακριτικότητας, η Nyssa Large η οποία δηλώνει ως επάγγελμα «ειδικός στις selfie» (αλήθεια), μίλησε στην εφημερίδα Herald Sun σχετικά με το τι έγινε το επίμαχο βράδυ.

«Ο Bieber» είπε, «προσκάλεσε εμένα και άλλες επτά φίλες μου μοντέλα στο γιοτ του να περάσουμε το βράδυ. Δεν έγινε κάτι, το μόνο που κάναμε ήταν ότι καθίσαμε γύρω γύρω του και ήπιαμε μερικά ποτά', είπε το νεαρό μοντέλο!

Η Nyssa απάντησε στους ισχυρισμούς ότι εκείνη και τα κορίτσια ήταν εκεί για να... διασκεδάσουν τον τραγουδιστή λέγοντας κατηγορηματικά:

«Προς Θεού όχι! Ίσα ίσα ήταν πολύ ευγενικός και μας έδειξε μεγάλο σεβασμό. Και αυτός και το πλήρωμα και οι φίλοι του που ήταν εκεί!».

«Κάτσαμε στο σκάφος του όλο το βράδυ αλλά το μόνο που κάναμε ήταν να μιλάμε και πίνουμε ποτά», συμπλήρωσε.

Το μοντέλο και οι φίλες της τώρα έχουν μπλεξίματα, καθώς η αστυνομία της Αυστραλίας δεν πιστεύει ότι απλά... μιλούσαν με τον σταρ και έχει αποφασίσει να διερευνήσει την υπόθεση για περεταίρω στοιχεία στην προσπάθειά της να ανακαλύψει αν εκείνο το βράδυ συνέβη κάτι το... επιλήψιμο.