Survivor: «Την είπε άγρια» στον Ντάνο η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη (pics & vid)

Gazzetta team
Survivor: «Την είπε άγρια» στον Ντάνο η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη (pics & vid)
Μπήκαν στην μέση και οι σύζυγοι, οπότε το πράγμα αρχίζει και σοβαρεύει και χαιρόμαστε όλοι για αυτό!

Είμαστε μερικά επεισόδια μόνο μακριά από το Survivor εκεί που ήταν ένα κάπως βαρετό, βραδινό προγραμματάκι να γίνει αυτό που πραγματικά είναι: ένα σκληρό ριάλιτι!

Ήδη τα πρώτα «κρούσματα» τα είδαμε χθες, με τον Γιώργο (Ντάνο) Αγγελόπουλο να αισθάνεται «προσβεβλημένος για την θρησκεία του στην τοποθεσία - Δομινικανή Δημοκρατία».

Αιτία όπως όλοι θα έχετε δει, ήταν το γεγονός ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν κράτησε το στόμα του κλειστό την ώρα που ο Ντάνος «ευλογούσε» την καρύδα και το ρύζι πριν τα φάει.

Τελικά είναι ο Στέλιος ο Χανταμπάκης ένας άθεος όπως κατηγορήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ένας τεντιμπόης που δεν σέβεται τα θρησκευτικά δικαιώματα των δασκάλων του θαλάσσιου σκι;

ΌΧΙ! Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας θρήσκος οικογενειάρχης που μάλιστα βουτάει στα Θεοφάνια για τον Σταυρό!

Αυτό μας πληροφόρησε η γυναίκα του Στέλιου, Όλγα Πηλιάκη, επιλέγοντας να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία όπου ο Στέλιος και ο κολλητός του Γιώργο Μανίκας μιλούν στην κάμερα αγκαλιασμένοι μετά από την βουτιά τους στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό!

«Τον τιμάμε και εμείς το σταυρό και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν. #survivor #survivorgreece2017 #stelioshantampakis #teamxantampakis #eimai mazi sou mexri to telos» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη

Για την ιστορία και αν δεν θυμάστε, η Όλγα Πηλιάκη είναι 8η Ολυμπιονίκης, καθώς συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008 στην Εθνική Ομάδα του ανσάμπλ!

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το Survivor

Δείτε μάλιστα και την προσπάθειά τους: