Ένα ημερολόγιο προσωπικών εμπειριών με φρέσκια υπογραφή!

Gazzetta team
Ένα ημερολόγιο προσωπικών εμπειριών με φρέσκια υπογραφή!
Η Sofia Trifo παίρνει συνέντευξη από τον Λευτέρη Λαζάρου και αποδεικνύει ότι η ευρηματικότητα δεν έχει ηλικία.

Η ευρηματικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν έχουν ηλικία αλλά ούτε και σύνορα.

Απόδειξη το blogtomatostories της Sofia Trifo tomatostories.com. Ένα ημερολόγιο προσωπικών εμπειριών, γαστριμαργικών προτάσεων, fashion tips και πολλών άλλων θεμάτων όπως αυτά καταγράφονται και αποτυπώνονται με τα μάτια μίας 16χρονης blogger που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διεθνή και καταξιωμένα lifestyle sites και blogs.

Γράφει ποιήματα, ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι, μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, απολαμβάνει τα ταξίδια και αναζητά συνέχεια οτιδήποτε δημιουργικό, κόντρα στο ρεύμα της εποχής και χωρίς κανένα φόβο ή δισταγμό ακολουθεί και υπηρετεί όλα όσα πιστεύει και αγαπά.

Με μεράκι για τη δημιουργική γραφή και με τον εφηβικό ενθουσιασμό του νεαρού της ηλικίας της, το κορίτσι του tomatostories, με μία φρέσκια και εναλλακτική προσέγγιση μας ταξιδεύει στο δικό της κόσμο. Μας συστήνει τον εαυτό της και τις προσωπικές της αναζητήσεις μέσα από τις ενότητες του blog. Ανοίγει την καρδιά της χωρίς κανένα φόβο έκθεσης συναισθημάτων και μοιράζεται τις σκέψεις της με έναν τρόπο αυθόρμητο, αλλά και τόσο ώριμο ταυτόχρονα.

Το tomatostories αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση όλων όσων συμβαίνουν στη ζωή μίας 16χρονης, από τις καθημερινές ανησυχίες όπως το στρες των εξετάσεων στο σχολείο μέχρι την προσωπική εμπειρία ταξιδιωτικών εξορμήσεων, μικρά tips ομορφιάς και μόδας αλλά και την αναζήτηση υγιεινών και θρεπτικών συνταγών για την απαιτητική καθημερινότητα όλων των εφήβων.

Η αλήθεια της καταγράφεται σε κάθε γραμμή των κειμένων της και καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο τους όπως ο γνωστός Σεφ Λαζάρου αφήνονται με τον ίδιο αυθορμητισμό και την ίδια ειλικρίνεια σε κάθε της ερώτηση μέσα από την ειδική ενότητα των συνεντευξεων.

Σε μόλις 6 μήνες η νεαρή blogger έχει ήδη αποκτήσει πιστούς ακόλουθους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μιας και το blog απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό. Εμείς πάντως ανήκουμε στους θαυμαστές της Sofia και της ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Λευτέρη Λαζάρου.