Αρχιφύλακας έγραψε στην μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε που κάποτε έσωσε την κορούλα του

Gazzetta team
Αρχιφύλακας έγραψε στην μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε που κάποτε έσωσε την κορούλα του
Μία συγκινητική επιστολή στην μητέρα του συνοδηγού της μοιραίας Πόρσε που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων, έστειλε ένας αρχιφύλακας, που κάποτε εκείνη του είχε σώσει τη ζωή του παιδιού του.

Στο κείμενό «θλίψης και ευγνωμοσύνης» όπως το περιγράφει, που αναρτήθηκε στο bloko.gr, ο Νίκος Μπαλούρδος περιγράφει το πώς η γιατρός έσωσε το δικό του παιδί ενώ εκφράζει και τα συλληπητήριά του για το πένθος της.

Το κείμενο αναφέρει:

«Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου του 2013 έκανε δειλά την εμφάνιση του, όταν ξαφνικά ο ανυπόμονος -σαν τη μαμά του- μπαγάσας γιος μου αποφάσισε ότι έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθεί από
την μητέρα του κ να κάνει μια εντυπωσιακή entrance στη ζωή μου, σαράντα μέρες νωρίτερα από το καθορισμένο ραντεβού μας.

Η ανυπομονησία του μας οδήγησε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί (να τους έχει όλους ο Θεός καλά) έσωσαν αυτόν κ την μητέρα του τελευταία στιγμή.

Ο "μάγκας" όμως είχε σοβαρά θέματα υγείας κ η μαχητική ψυχούλα του, έπρεπε να βοηθηθεί με την καταλληλότερη ιατρική φροντίδα. Ετσι λοιπόν με ένα ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία κ στην Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνων.

Εκεί συνάντησε τον φύλακα άγγελο του, μια λεπτοκαμωμένη, γλυκιά αλλά συνάμα δυναμική γυναίκα, άριστο επαγγελματία που του έσωσε την ζωή. Αυτή η κυρία πολλά χρόνια τώρα σώζει ψυχούλες κ δίνει χαμόγελο σε πολλές οικογένειες όπως στην δική μου. Αυτή η κυρία ονομάζεται Μπουζα Ελένη κ δυστυχώς "έχασε" το δικό της παιδί στο σοβαρό τροχαίο που έγινε προχθές στη Θήβα. Ο γιος της ήταν συνοδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα εντός του πάρκινγκ.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι αστυνομικοί θα θέλαμε να αποτρέψουμε όχι μόνο αυτό αλλά όλα τα θανατηφόρα ατυχήματα, όμως δεν γίνεται. Δεν γίνεται να υπάρχει ενας αστυνομικός πίσω από κάθε ένα αυτοκίνητο. Αν θέλουμε πραγματικά να σώσουμε τα παιδιά μας πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολειά μας, από το δημοτικό ακόμα!!!

Εκεί που τα παιδιά μας πηγαίνουν εκδρομές στα πάρκα κ τα γήπεδα, να πηγαίνουν στα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής. Να βλέπουν στο λύκειο τα φρικτά βίντεο με τα τροχαία ατυχήματα που μας έδειχναν οι συνάδελφοι της Τροχαίας όταν πέρναγα σεμινάριο για αρχιφύλακας. Αυτά κ πολλά αλλά μπορούν να γίνουν για να αποκτήσει ο Έλληνας οδηγός, την λεγόμενη οδηγική παιδεία κ να σταματήσουμε να θρηνούμε καθημερινά τους δικούς μας ανθρώπους στην άσφαλτο.

Γιατρέ μου συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μου, όλοι οι γονείς που έσωσες τις ζωές μας είμαστε με την σκέψη μας στο πλευρό σου.

Κείμενο θλίψης κι ευγνωμοσύνης από τον Νίκο Μπαλούρδο, μέλος στο δ.σ. των συνοριακών Αττικής».

Πηγή: ethnos.gr