Γιατί ο μάνατζερ ράγκμπι θα έπρεπε να φύγει πρώτος από το Survivor (vid)

Gazzetta team
Γιατί ο μάνατζερ ράγκμπι θα έπρεπε να φύγει πρώτος από το Survivor (vid)
6 αποδείξεις ότι ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, είναι το πιο ύπουλο άτομο στο νησί - Ένα μικρό αφιέρωμα στην απόλυτη τηλεοπτική ανακατώστρα

Από τον thecurlysue:

Πάνω που νομίζαμε ότι με τη Τζίνα του Shopping Star πήραμε ό,τι ήταν να πάρουμε από τηλεοπτική μοχθηρία τη φετινή σεζόν, κάτι νέο έσκασε. Ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor. Ως προσωποποίηση του μουλωχτού κουτσομπόλη κι ενσάρκωση της κουτοπόνηρης δολοπλοκίας, κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να αποδείξει έμπρακτα ένα απ’ τα πιο κλασικά κλισέ.

Τα σιγανά ποταμάκια είναι και τα πιο επικίνδυνα.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του δεν φαίνονται να τον έχουν πάρει πρέφα ακόμα. Γι’ αυτό και το κερλησού αποφάσισε να κινητοποιηθεί και να ξεσκεπάσει άμεσα αυτή την επικίνδυνη μετεμψύχωση της κυρίας Βούλας του Κάτι Ψήνεται.

Πώς καταλαβαίνουμε ότι ο μάνατζερ ράγκμπι είναι ένα δόλιο και σατανικό πρόσωπο:

1. Καταρχάς, απ’ το γεγονός ότι αυτοπροσδιορίζεται ως μάνατζερ ράγκμπι.

Αφενός, πρόκειται για ιδιότητα εξίσου υπαρκτή με το εκπαιδευτής πόκεμον ή χειρουργός ανανάδων. Αφετέρου, έτσι αποκρύπτει το πραγματικό του επάγγελμα, που μάλλον είναι Executive Κατινίτσα-Βαζωλογού της Πέρα Γειτονιάς.

2. Το παίζει ειδήμονας επί παντός επιστητού χωρίς να είναι

Δίνει συμβουλές, coachάρει, έχει άποψη για τα πάντα, επεμβαίνει ως παντογνώστης σε πάσης φύσεως θέμα, συμπεριφέρεται ως υπεραθλητής-πανεπιστήμονας. Ποια είναι η άβολη αλήθεια; Τραυματίστηκε στα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου του αγωνίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι «επώνυμοι» για την συμμετοχή τους στο Survivor

3. Έπιασε τους συμπαίκτες του έναν-έναν απ’ την πρώτη κιόλας βδομάδα για να θάψει αυτόν που δε γούσταρε.

Πρωτού καλά καλά μπουκάρει η άμμος στο μαγιό του, φρόντισε να απομονώσει τους παίκτες της επιλογής του, να τους βάλει λόγια για άλλους παίκτες, και να δώσει γραμμούλα για το ποιον να διώξουν. Φυσικά, έγινε ρόμπα, αλλά τη γλίτωσε. Πρόκειται για επαγγελματία του είδους, άλλωστε.

4. Δημιούργησε θέμα επειδή ένας συμπαίκτης διεκδίκησε την πατάτα που του αναλογούσε

Seriously. Έκανε φασαρία για μια πατάτα. Που δεν ήταν καν δικιά του. Ανήκε σε άλλον. Και μάλιστα, όχι σε οποιονδήποτε συμπαίκτη, αλλά σ’ έναν παίκτη που ήταν στην ομάδα του και τον έστειλαν με ψηφοφορία στην αντίπαλη. Σιγά σιγά, αρχίζουν να τον καταλαβαίνουν. Και πάλι, όμως, βγαίνει αλώβητος απ’ τη φάση.

5. Πρότεινε προς αποχώρηση τον συμπαίκτη εκείνο που ‘χε στοχοποιήσει άνευ λόγου από την πρώτη βδομάδα!

Θυμάστε τον τύπο εκείνο που ‘χε ψυλλιαστεί ότι ο Πάνος βυσσοδομούσε εναντίον του, το κατήγγειλε, κι όλοι τον πέρασαν για τρελό; Έκπληξη, ο Πάνος κέρδισε ασυλία και τον πρότεινε προς αποχώρηση (ενώ δεν είχε τίποτα μαζί του, ε). Συγκλονίζει η αιτιολογία της ψήφου του, η οποία συναγωνίζεται σε σοβαρότητα τα φούτερ με αστεράκια που ‘χει κάνει πετσί.

6. Εμφανίστηκε προσφάτως στο DEAL όπου και την είπε στον Φερεντίνο

Ο άνθρωπος είναι αρρωστάκι της δημοσιότητας. Πήγε στο DEAL, τον ήπιε, κέρδισε 10 ευρώ, κι αποφάσισε πως δεν έφταιγε ο ίδιος αλλά ο Φερεντίνος που “του ανέβασε τη συναισθηματική νοημοσύνη”. Dafuq?

Πηγή: thecurlysue.com