Καστοριά: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με πάνω από 16 κιλά κάνναβης

Gazzetta team
Καστοριά: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με πάνω από 16 κιλά κάνναβης
Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στο χώρο αποσκευών του δεύτερου οχήματος ένα τσουβάλι που περιείχε 17 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 16,7 κιλών

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, σε περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις Έλληνες, ηλικίας 28, 28 και 50 χρόνων, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς να κινούνται από τα ελληνοαλβανικά σύνορα προς το εσωτερικό της χώρας, με δύο αυτοκίνητα, στο πρώτο εκ των οποίων επέβαιναν ο 50χρονος και ο 38χρονος οι οποίοι συντόνιζαν τη μεταφορά, ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαιναν οι δύο 28χρονοι.

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στο χώρο αποσκευών του δεύτερου οχήματος ένα τσουβάλι που περιείχε 17 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 16,7 κιλών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: protothema.gr