40χρονος στα Χανιά έκανε τα ψώνια του με πλαστά 50ευρα

Gazzetta team
40χρονος στα Χανιά έκανε τα ψώνια του με πλαστά 50ευρα
Κατά την εξέλιξη της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος είχε ψωνίσει στην ίδια περιοχή την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, πληρώνοντας με «μαϊμού» χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισπράττοντας τα ρέστα

Τον ακριβή αριθμό των θυμάτων ενός παραχαράκτη που έκανε εδώ και μήνες τα ψώνια του στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων με «πέτσινα» χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί του τμήματος Βάμου που τον τσάκωσαν μετά την τελευταία του απόπειρα.

Ο 40χρονος Έλληνας είχε αγοράσει μικροπράγματα ευτελούς αξίας από ένα περίπτερο της περιοχής και είχε πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αλλά ο περιπτερούχος κατάλαβε γρήγορα πως τον είχε εξαπατήσει και ενημέρωσε τους αστυνομικούς που εντόπισαν τον δράστη πριν εξαφανιστεί. Στην κατοχή του, ωστόσο, δεν βρήκαν άλλα πλαστά χρήματα.

Όμως, κατά την εξέλιξη της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος είχε ψωνίσει στην ίδια περιοχή την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, πληρώνοντας με «μαϊμού» χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισπράττοντας τα ρέστα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων του άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Koolnews.gr