«Έκραξε» τον Τραμπ ο Ντρέικ (vid)

«Έκραξε» τον Τραμπ ο Ντρέικ (vid)
Ο διάσημος ράπερ βρέθηκε σε συναυλία στο Λονδίνο και τα... έχωσε στον Ντόναλντ Τραμπ.

Την αντίθεσή του με τις πολιτικές που ακολουθεί ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, εξέφρασε για μία ακόμα φορά, ο διάσημος ράπερ, Ντρέικ, που τα... έχωσε στον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα της συναυλίας του στο Λονδίνο.

Από τη σκηνή στην O2 Arena μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και ανέφερε: «Κάθε μέρα ξυπνάω και βλέπω αυτές τις μ@λ@κ!€$ που συμβαίνουν στον κόσμο. Προσπαθούν να μας στρέψουν ενάντια στους συνανθρώπους μας.

Γι' αυτό, σήμερα, η καλύτερη στιγμή μου δε θα είναι να πουλήσω εισιτήρια ή να μου γράψουν τραγούδια. Η πιο περήφανη στιγμή, θα είναι όταν κοιτάξω γύρο μου και θα δω ότι μαζευτήκαμε εδώ άνθρωποι από όλες τις φυλές, από όλα τα μέρη του κόσμου, να δείξουμε σήμερα αγάπη μέσα από αυτό το κτήριο, να γιορτάσουμε τη ζωή και τη μουσική.

Και θέλω να ξέρετε, αν σας πέρασε από το μυαλό έστω και για μία στιγμή, ότι κάποιος άνθρωπος θα διαλύσει τον κόσμο, έχετε τρελαθεί. Είναι στο χέρι μας να μείνουμε ενωμένοι...

Γ@μ#$τ€ αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε και μπορεί να μην είπε το όνομα του Τραμπ, όμως δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποιον εννοούσε!