77 κιλά κάνναβης κατέσχεσαν στα Γιάννινα!

Gazzetta team
77 κιλά κάνναβης κατέσχεσαν στα Γιάννινα!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα κοντά στην εθνική οδό και το σταμάτησαν για έλεγχο

Σε αστυνομικό μπλόκο σταμάτησε στις 4 τα ξημερώματα η διακίνηση 77 κιλών κάνναβης, σε χωματόδρομο στη Λίμνη Ζαραβίνα, κοντά στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, ενώ ακολούθησαν και δύο συλλήψεις Αλβανών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα κοντά στην εθνική οδό και το σταμάτησαν για έλεγχο. Στο εσωτερικό του οχήματος εντόπισαν αμέσως 50 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 77 κιλών και 50 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη αμέσως. Ακολούθησε και η σύλληψη ενός 33χρονου, επίσης Αλβανού, ο οποίος οδηγούσε άλλο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου και ενημέρωνε τον 30χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr