Βρέθηκαν οι γονείς που παράτησαν στους δρόμους της Πάτρας τα τρία τους παιδιά

Gazzetta team
Βρέθηκαν οι γονείς που παράτησαν στους δρόμους της Πάτρας τα τρία τους παιδιά
Πρόκειται για ζευγάρι Αλβανών- Η μητέρα είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της και εκείνος είχε αφήσει τα παιδιά στη μητέρα του

Ένα ζευγάρι Αλβανών που εντοπίσθηκε πριν από λίγο είναι οι γονείς των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν προχθές να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας και νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Κοντά τους, μάλιστα, βρίσκεται ήδη ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού.


Οι γονείς εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν άλλο ένα παιδί. Η μητέρα, φέρεται να έχει εγκαταλείψει τον 26χρονο πατέρα για έναν νέο σύντροφο και εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει τα κοριτσάκια του στη μητέρα του, στην Πάτρα, ενώ μαζί του στα Λεχαινα είχε κρατήσει το τέταρτο παιδί, που είναι αγόρι. Η γιαγιά τηλεφώνησε τη νύφη της, λέγοντάς της να πάει να πάρει τα παιδιά. Εκείνη αφού τα πήρε, φέρεται να είναι η ίδια που τα εγκατέλειψε στους δρόμους της Πάτρας, όπου εντοπίσθηκαν από περαστικούς.

Ο πατέρας έχει συλληφθεί, ενώ η μητέρα δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έχουν αναλάβει την υπόθεση και την εντόπισαν στο τηλέφωνο, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά, να τα δώσουν για υιοθεσία!