Η γυναίκα του μακελάρη της Τουρκίας τον κάρφωσε στην Αστυνομία επειδή την απατούσε!

Gazzetta team
Η γυναίκα του μακελάρη της Τουρκίας τον κάρφωσε στην Αστυνομία επειδή την απατούσε!
Από την ίδια του τη γυναίκα τη βρήκε ο μακελάρης του Ρέινα, καθώς εκείνη τον «κάρφωσε» στην αστυνομία, αφού την πρόδωσε.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Posta», ο δράστης μετά την επίθεση πήγε στο Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους. Στις 6 Ιανουαρίου, η οργάνωση αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια, με τον δράστη να επιλέγει να κρατά κοντά του τον γιο του και να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου.

Η πρώτη του σύζυγός, Φ.Α, με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, άκουσε τυχαία πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με την Ντίνα, γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη.

Στις 11 Ιανουαρίου, όταν και η Φ.Α συνελήφθη αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ωστόσο, δεν ήξερε τη διεύθυνση. Χάρη στην απατημένη σύζυγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τον μακελάρη του Ρέινα.

Πηγή: iefimerida.gr