Τέλος οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό για το μαλαισιανό Boeing

Gazzetta team
Τέλος οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό για το μαλαισιανό Boeing
«Παρά το ότι καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα επιστημονικά εργαλεία, η έρευνα δεν κατάφερε να εντοπίσει το αεροσκάφος».

Οι έρευνες στον Ινδυικό ωκεανό για τα συντρίμμια της πτήσεις MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών που διεξάγονται εδώ και τρία χρόνια, πλέον σταματούν, όπως ανακοίνωσαν η Αυστραλία, η Κίνα και η Μαλαισία.

Το μοιραίο Boeing που μετέφερε 239 επιβάτες είχε εξαφανιστεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες το 2014 και μέχρι στιγμής, από το αεροσκάφος έχουν βρεθεί, ξεχωριστά από την έρευνα, μόνο συντρίμμια που είχαν ξεβραστεί στις ανατολικές ακτές της αφρικανικής ηπείρου -οι 239 επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

«Παρά το ότι καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα επιστημονικά εργαλεία, η έρευνα δεν κατάφερε να εντοπίσει το αεροσκάφος» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι τρεις χώρες.

Τα ελάχιστα στοιχεία γύρω από την πτήση MH 370 που είχε εξαφανιστεί στις 8 Μαρτίου του 2014, έχοντας απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, έδειχναν πιθανότερο το ενδεχόμενο να είχε πέσει κάπου στο νότιο τμήμα του αχανούς Ινδικού Ωκεανού. Σχεδόν τρία χρόνια μετά το μυστήριο παραμένει.


Πηγή: thetoc.gr