Μιλούσαν ελληνικά στην Αμερική και δέχτηκαν ρατιστική επίθεση! (vid)

Gazzetta team
Μιλούσαν ελληνικά στην Αμερική και δέχτηκαν ρατιστική επίθεση! (vid)
Το έγκλημά τους ήταν ότι βρέθηκαν να ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ της Καλιφόρνια μιλώντας ...ελληνικά. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το ανεχτεί αμερικανίδα πελάτης.

Ποιο ήταν το ... έγκλημα για το οποίο δέχτηκαν σφορδή λεκτική επίθεση από ντόπια; Οτι ψώνιζαν σε super market της Καλιφόρνια μιλώντας ελληνικά!

Κάπως έτσι βίωσαν ένα πρωτοφανές κύμα ρατσισμού το ζευγάρι των ελληνοαμερικανών οι οποίοι - όπως συνήθως κάνουν οι Έλληνες που ζουν και μεγαλώνουν στην Αμερική όταν δεν βρίσκονται ξενόγλωσσοι ανάμεσα τους - μίλησαν ελληνικά μεταξύ τους. Στο άκουσμα της ξένης γλώσσας όμως, μια Αμερικανίδα ενοχλήθηκε τόσο πολύ, που τους ζήτησε το λόγο και απαίτησε από αυτούς να μιλούν στα αγγλικά, σεβόμενοι τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Ο Θανάσης με το που συνειδητοποίησε το τι ήθελε αυτή η γυναίκα από αυτούς, άρχισε να την κινηματογραφεί με το κινητό του, όσο εκείνη έκανε «λεκτική επίθεση» στη Σοφία. Εκείνη τη στιγμή η manager της υπεραγοράς που αντιλήφθηκε τι γινόταν, πλησίασε τη γυναίκα και τις ξεκαθάρισε ότι το κατάστημα δεν δέχεται και δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές στο χώρο τους, ζητώντας της να φύγει από το κατάστημα.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα thepappaspost.com, δείχνει την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ζευγάρι Ελληνοαμερικανών στην Καλιφόρνια, την ώρα που ψώνιζε σε τοπική υπεραγορά. Είναι το βίντεο που ανάρτησε ο Θανάσης στο Facebook το οποίο δεν άργησε να γίνει viral ανάμεσα στην ομογένεια.

Δείτε το βίντεο: