Βρήκαμε πώς θα πετύχεις το τέλειο χαμόγελο! (pics)

Gazzetta team
Βρήκαμε πώς θα πετύχεις το τέλειο χαμόγελο! (pics)
Μετά από μια επίσκεψη στο Mr & Mrs Pearl στη Γλυφάδα, μάθαμε όλα τα μυστικά για τη λεύκανση που χαρίζει ένα λαμπερό, αλλά εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Ο καινούργιος χρόνος έφτασε και σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τον καλωσορίσουμε από ένα μεγάλο και αστραφτερό χαμόγελο.

Τι χρειαζόμασταν; Μια βοήθεια από τους ειδικούς για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε μία μόνο επίσκεψη.

Α! Και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να ακούσουμε για καρέκλα οδοντιάτρου ή για μεθόδους που αφήνουν ευαισθησία στα δόντια. Θέλαμε ολόλευκα δόντια και μετά από μια ώρα να μπορούμε να απολαύσουμε φαγητό και ποτό.

Το Mr & Mrs Pearl στη Γλυφάδα είχε την απάντηση σε αυτό ακριβώς που ψάχναμε - γι' αυτό και οι πιο έμπειροι Αθηναίοι έχουν ήδη περάσει την πόρτα του.

Φτάσαμε, λοιπόν, στο κέντρο που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών εκτός οδοντιατρείου και εντυπωσιαστήκαμε από τον χώρο. Μιλάμε για διακόσμηση που θα ζήλευε κάθε βαρετός προθάλαμος οποιουδήποτε ιατρείου.

Πρώτα ρωτήσαμε και μάθαμε τα απαραίτητα: Η μοναδική φόρμουλα που χρησιμοποιούν μας επιτρέπει να καθαρίζουμε ουσιαστικά το πάνω μέρος των δοντιών που χρωματίζεται από ροφήματα, τροφές, από το κάπνισμα ή πολλές φορές από το πέρασμα του χρόνου, ενώ η ήπια αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική σύνθεση του gel δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε λευκά και καθαρά δόντια μέσα σε μια μόλις επίσκεψη χωρίς τον φόβο ότι θα επηρεαστεί το σμάλτο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της ειδικού βρήκαμε το χρώμα των δοντιών μας στο δειγματολόγιο και συζητήσαμε για το πού θέλουμε να φτάσουμε στην κλίμακα των λευκών δοντιών.

Οι επιλογές των θεραπειών ήταν οι παρακάτω.

Τι εννοείς ποια επιλέξαμε; Εννοείται Celebrity. Για ποιους μας πέρασες;

Λάβετε θέσεις λοιπόν και καθαρίζουμε τα δόντια επιφανειακά πριν ξαπλώσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να αποκτήσω το χαμόγελο της Αντζελίνα Τζολί.

Το επόμενο στάδιο ήταν η εφαρμογή του τζελ με το μασελάκι και η ενεργοποίσή του από το ψυχρό φως τεχνολογίας LED (μπλε λαμπτήρας).

Το τζελ που χρησιμοποιούν για τις θεραπείες έχει περιεκτικότητα του σε υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) χαμηλότερη του 0,1%. Έτσι, η συγκεκριμένη μέθοδος λεύκανσης είναι απόλυτα ασφαλής για τα δόντια και τα ούλα, δεν προκαλεί ευαισθησίες, αίσθημα καψίματος ή πόνου ούτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά ούτε και μετά την εφαρμογή.

20 λεπτά μετά, η επιφάνεια των δοντιών μου ήταν καθαρή από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

Με 2 ακόμη επαναλήψεις του σετ θα έλαμπα.

Τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι αυτός είναι ο πιο ανώδυνος και οικονομικός τρόπος για να ασπρίσουν τα δόντια σου.

Όσο για το αποτέλεσμα; Δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση να σε τυφλώνει, αλλά να έχει αυτό το φυσικό λευκό που όλοι αποζητούμε.

Και όχι μόνο το πετύχαμε, αλλά πήραμε το θαυματουργο στυλό λεύκανσης και όλα τα προϊόντα για το σπίτι που θα μας βοηθήσουν να το συντηρήσουμε.

Όσο για το μότο του 2017; Το βρήκαμε γραμμένο στον έναν τοίχο και ανυπομονούμε να το κάνουμε πράξη:

Mr & Mrs Pearl: Πλ. Εσπερίδων 3, Γλυφάδα Αθήνα & Προξένου Κορομηλά 31, Θεσσαλονίκη.