Παρήγγειλε παιχνίδι για την εγγονή του και του έστειλαν επαναληπτική καραμπίνα!

Gazzetta team
Παρήγγειλε παιχνίδι για την εγγονή του και του έστειλαν επαναληπτική καραμπίνα!
Ελπίζουμε βέβαια να μην... χρησιμοποίησε το δώρο για να τιμωρήσει τον κούριερ!

Όλοι έχουμε κάνει λάθη στην δουλειά μας που ευτυχώς δεν στοίχησαν και πολύ! Εκτός βέβαια αν είσαι χειρουργός, οπότε δεν μπορείς να πεις ποτέ αυτή τη φράση.

Αλλά για καλή μας τύχη, το επικό λάθος δεν το έκανε κάποιος πάνω στο χειρουργικό τραπέζι αλλά ένας υπάλληλος της μεταφορικής UPS.

Ο Joel Berman και η σύζυγός του από το Long Island της Νέας Υόρκης, παρήγγειλαν μέσω Internet ένα αεροπλάνο παιχνίδι για την 6χρονη εγγονή τους.

Αλλά όταν έφτασε το πακέτο η έκπληξή τους ήταν τεράστια.

Μόλις το άνοιξαν μπροστά από τα παιδιά τους, βρήκαν ένα ημι-αυτόματο τουφέκι με εκτεταμένη κάνη, γεμιστήρα και ασφαλώς… πυρομαχικά.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι και για να κάνουμε και λίγο πλάξα, αυτό που πήραν τελικά ήταν πολύ πιο ακριβό από το αεροπλανάκι που αρχικά ήθελαν και κόστιζε 15 ευρώ περίπου.

Ο Joel είπε στην τηλεόραση του CBS: «Δεν ήταν το μικρό παιχνίδι Fisher-Price που περιμέναμε! Τι αλήθεια θα είχε συμβεί αν αυτό το όπλο έφτανε σε κάποιον που είχε σκοπό να κάνει κακό»;

Σύμφωνα με την εφημέριδα Independent, το ζευγάρι στο πακέτο βρήκε επίσης και μια άδεια οδήγησης ενός άνδρα, καθώς και μια άδεια οπλοφορίας!

Η UPS δήλωσε αμέσως ότι θα ερευνήσει το περίεργο αυτό περιστατικό.

Και τώρα φανταστείτε την έκφραση εκείνου που αντί για την καραμπίνα και τις σφαίρες βρήκε ένα πλαστικό αεροπλανάκι μόλις άνοιξε το πακέτο….