Μωράκι πέθανε από πείνα επειδή η μητέρα του πήγε ταξίδι με τον εραστή της (pics)

Gazzetta team
Μωράκι πέθανε από πείνα επειδή η μητέρα του πήγε ταξίδι με τον εραστή της (pics)
Δεν ήξερε ότι τα παιδιά μπορούν να πεθάνουν από την πείνα, υποστήριξε η 20χρονη μητέρα...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό ενός έτους στο Κίεβο όταν η μητέρα του το άφησε για εννέα ημέρες μαζί με τη δίχρονη αδερφή του χωρίς φαγητό.

Ο μικρός Δανιήλ πέθανε από ασιτία έξι ημέρες μετά από την εγκατάλειψη της 20χρονης μητέρας του Vladislava Podchapko.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες που εκείνη απουσίαζε η δίχρονη κόρη της Άννα έμεινε κλειδωμένη στο διαμέρισμα μαζί με το άψυχο σώμα του αδερφού της, αναφέρει η βρετανική Mirror.

Το μόνο που τους είχε αφήσει η μητέρα τους ήταν κεριά, πριν φύγει για εννέα ημέρες με τον καινούριο της σύντροφο. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Είχε εξαντληθεί, ήταν πολύ αδύναμη», δήλωσε ένας γιατρός που την εξέτασε.

Η 20χρονη βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει μέχρι και οκτώ χρόνια φυλάκιση για παραμέληση παιδιών. Φέρεται μάλιστα να απάντησε στην αστυνομία, ότι δεν γνώριζε ότι τα παιδιά μπορούν να πεθάνουν από την πείνα.

Τα δυο παιδιά είχαν προσπαθήσει να δραπετεύσουν από το κλειδωμένο διαμέρισμα και οι γείτονες τα άκουγαν να κλαίνε.

Όπως ισχυρίζονται είχαν καλέσει την αστυνομία ωστόσο δεν ήρθε ποτέ. Η μητέρα τους τα βρήκε μετά από την επιστροφή της, οπότε κάλεσε και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Ο λογαριασμός της 20χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτος φωτογραφίες με τα παιδιά της, ενώ δε φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα.

Τα παιδιά τα είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο και ήταν έγκυος στο παιδί του νέου της συντρόφου.

Το μέλλον της δίχρονης Άννας θα αποφασιστεί από την πρόνοια. Είτε θα μείνει σε ορφανοτροφείο, είτε θα δοθεί για υιοθεσία αν ο βιολογικός της πατέρας δεν μπορέσει να αναλάβει την επιμέλειά της.

Πηγή: newsbeast.gr