Θα ψάξουν για «κοριούς» στα γραφεία του ΚΚΕ!

Gazzetta team
Θα ψάξουν για «κοριούς» στα γραφεία του ΚΚΕ!
Μετά της καταγγελίες του ΚΚΕ για... "παρεμβολές" στα τηλέφωνα του κόμματος και την εισαγγελική παρέμβαση, έρχεται σήμερα και η έρευνα στα γραφεία του Κομουνιστικού Κόμματος στον Περισσό.

"Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο»".

Αυτή η ανακοίνωση του ΚΚΕ ήταν αρκετή για να... ανάψουν φωτιές, αλλά και να προκληθεί εισαγγελική παρέμβαση. Μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, άμεση ήταν η παρέμβαση του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου. Νωρίς χθες το πρωί ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ, ενώ διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του ΚΚΕ από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Όλα αυτά θα γίνουν σήμερα, αφού αξιωματικοί της κρατικής Ασφάλειας συνοδευόμενοι από εμπειρογνώμονες του ΟΤΕ αλλά και στελέχη της ΑΔΑΕ θα επισκεφθούν τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό. Θα συνομιλήσουν, και θα λάβουν καταθέσεις από στελέχη του ΚΚΕ, ενώ οι εμπειρογνώμονες θα ερευνήσουν το τηλεφωνικό κέντρο του κτιρίου.

Στην περίπτωση που βρεθεί κάτι ύποπτο από τους τεχνικούς, το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι η άμεση διερεύνηση για τον... εξωγενή παράγοντα στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος και αν βρεθεί φυσικά θα συλληφθεί.

Πηγή: newsit.gr