Το Ποτάμι καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε πρόταση μομφής για τον Ζουράρι

Gazzetta team
Το Ποτάμι καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε πρόταση μομφής για τον Ζουράρι
Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο Twitter, καλεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν στην υποβολή πρότασης μομφής για τον υφυπουργό Παιδείας, Κώστας Ζουράρι. Αιτία οι σκληροί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο τελευταίος όταν αναφέρθηκε σε όσους αποκαλούν τον Φιντέλ Κάστρο «δικτάτορα», αλλά και στον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

«Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Σταύρου Τσακυράκη.

zx

«Είναι μαλ...» είπε προ ημερών σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Ζουράρις, αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα, ενώ όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του αυτή απάντησε μόνο με μια λέξη: «βαριέμαι». Για την κατάσταση στην Κούβα είπε ότι «ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας με άμεσα ελαττώματα που οφείλονται 1.000% από την κτηνώδη συμπεριφορά των ΗΠΑ, αυτά τα καθάρματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που έπνιξαν την Κούβα»

Εξίσου σκληρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξή του, για τον Mητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.

Πηγή: newsbeast.gr