Ποιος είναι ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος που «ξάπλωσε» τον κριτή (vid)

Gazzetta team
Ποιος είναι ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος που «ξάπλωσε» τον κριτή (vid)
Το «θηρίο» που πλέον ξεπερνάει τα 100 κιλά και ύψος 1.85.

Ο Γιάννης Μάγκος είναι από τη Ρόδο και ξεκίνησε τα βάρη το 1999. Σήμερα βρέθηκε στην επικαιρότητα, όχι για κάποια νίκη του, αλλά για το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πήρε τη δεύτερη θέση στο IFBB Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι.

Ο πρωταθλητής από την Ρόδο την Παρασκευή (25/11) είχε αναδειχθεί πρώτος στην την κατηγορία του όπως και το Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες που είχε διεξαχθεί επίσης στο Γαλάτσι.

Έτσι, μετά την απόφαση ότι εκείνος είναι 2ος και 1ος ο Χρήστος Πιστόλας τα... πήρε στο κρανίο.

Αφού πλησίασε την επιτροπή, χτύπησε έναν ξένο κριτή.

Θυμηθείτε το περιστατικό εδώ

Μάλιστα, φέρεται να έδειξε στην επιτροπή τα γεννητικά του όργανα, ενώ ανέβηκε πάνω στη σκηνή προκαλώντας όποιον ήθελε να αναμετρηθεί μαζί του...

Ο Γιάννης Μάγκος μέχρι το 1999 ασχολιόταν αγωνιστικά με πυγμαχία και kick boxing.

Πάντα θαύμαζε τα μυώδη σώματα, ενώ να σημειωθεί ότι το 1999 ήταν πολύ αδύνατος με μόλις 71 κιλά και ύψος 1.85! (σήμερα ξεπερνά τα 100 κιλά και είναι γεμάτος με μύες)

Ο Γιάννης έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στο NABBA Mr. Hellas 2004 κερδίζοντας την πρώτη θέση στην Υψηλή κατηγορία και τον Γενικό Τίτλο.

Στα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσει μια ανοδική πορεία με πολλές διακρίσεις.

«Πάντα από μικρός ήθελα να ξεχωρίζω, ειδικά απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, στα σχολικά αθλήματα διάλεγα τα ατομικά, αλλά δυστυχώς κανένα απ’ όλα αυτά τα αθλήματα δεν με άγγιζε γιατί ήμουν αντιδραστικός…», έχει πει ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν.

Κάπου στο 1999 ήρθε σε ρήξη με τον τότε προπονητή του και σταμάτησε το άθλημα της πυγμαχίας άμεσα.

Βρήκε ένα γυμναστήριο στη Ρόδο και εκεί άρχισε να γυμνάζεται για να χτίσει σώμα.

Μόλις την Παρασκευή, σε μια συγκλονιστική μάχη για το Γενικό τίτλο ο Γιάννης Μάγκος κατάφερε να κατακτήσει το 4ο Πανελλήνιο Κύπελλο μέσα σε 6 χρόνια...

Στη σκηνή ανέβηκαν οι Γιάννης Μάγκος, Χρήστος Πιστόλας, Τάσος Κολιγκιώνης, Mανώλης Τζινίδης, Λαζαρος Λαζάρου, Γιωργος Χαρδαβέλλας, Γιάννης Αδαμόπουλος και Kώστας Τσακπίνης. Η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία ποζαρίσματα μεταξύ των αθλητών Μάγκου, Πιστόλα, Κολιγκιώνη και Τζινίδη με τον τεράστιο Καλυμνιώτη, Γιάννη Μάγκο, να παίρνει για ακόμη μια φορά τον Γενικό τίτλο στον συγκεκριμένο θεσμό.



Πηγή: newsbeast.gr