Κωστής Στεφανόπουλος: Τελευταίο αντίο σε έναν μεγάλο (pics)

Gazzetta team
Κωστής Στεφανόπουλος: Τελευταίο αντίο σε έναν μεγάλο (pics)
Έφτασε η ώρα του μεγάλου αποχαιρετισμού. Η ώρα να πει αντίο η Ελλάδα στον πιο δημοφιλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Κυριακής (20.11.2016) μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Πολιτικοί, φίλοι και αντίπαλοι, έχουν ήδη στείλει στεφάνια στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου, μετά από απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, θα γίνει δημοσία δαπάνη και με όλες τις προβλεπόμενες τιμές που προβλέπονται για Αρχηγό Κράτους.

Στη μνήμη του Κωστή Στεφανόπουλου θα τηρηθεί τριήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του. Παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια έως και σήμερα θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ την ώρα της κηδείας θα ακουστούν 21 κανονιοβολισμοί από το Λυκαβηττό.

Το μεταξύ, βιβλίο συλλυπητηρίων τοποθετήθηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας και οι πολίτες που θέλουν να αποχαιρετίσουν τον Κωστή Στεφανόπουλο θα μπορούν να το κάνουν έως τις 14:00 και από τις 17:π0 έως τις 20:00, στην είσοδο από την Βασιλέως Γεωργίου 2.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ


Πηγή: newsit.gr