Με «γκάφα» η πρώτη συνέντευξη της Mελάνια Τραμπ

Gazzetta team
Με «γκάφα» η πρώτη συνέντευξη της Mελάνια Τραμπ
Η πρώτη συνέντευξη της Μελάνια Τραμπ ως μέλλουσας Πρώτης Κυρίας, συνοδεύτηκε από μια μικρή γκάφα και μάλλον θα ακολουθήσουν πολλές.

Η μελλοντική Πρώτη Κυρία της Αμερικής εντάχθηκε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του συζύγου της ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Αμερικής. Η Μελάνια Τραμπ κάθισε απέναντι στην Lesley Stahl για την εκπομπή «60 Minutes» του NBC.

Η συνέντευξη, μαγνητοσκοπήθηκε στο χρυσοποίκιλτο ρετιρέ της οικογένειας Τραμπ στο Trump Tower, και τη χλιδάτη εικόνα συμπλήρωναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μιλώντας στο NBC, με τον Ντόναλντ να την καρφώνει με τα μάτια του, η μάλλον αμήχανη Μελάνια είπε ότι της αρέσει που θα γίνει Πρώτη Κυρία και είπε ότι ο κύριος σκοπός της μέσα από αυτό τον ρόλο θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια, ο ίδιος ο σύζυγός της έχει χρησιμοποιήσει κατά κορον τον λογαριασμό του στο Twitter για να προσβάλλει όσους τον είχαν εκνευρίσει στο παρελθόν. Αλλά η Μελάνια επέμεινε ότι η καταπολέμηση του εκφοβισμού θα να είναι το πρωταρχικό της μέλημα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται» είπε η Μελάνια. «Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο».

Η οικογένεια Τραμπ
Η οικογένεια Τραμπ

Τότε η παρουσιάστρια επανήλθε με ειρωνικό ύφος αναφέροντας ότι ο ίδιος ο σύζυγός της ξεπερνά τα όρια πολλές φορές στο twitter (υπονοώντας ότι κάνει εκφοβισμό σε όσους του πάνε κόντρα).

Eκείνη απάντησε: «Λοιπόν, μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας». Και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια του εκφοβισμού πολλές φορές.

«Του το λέω συνεχώς», είπε.

Στη συνέχεια η Sathl την ρώτησε αν εκείνος την ακούει.

«Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει οτι θέλει με αυτό» απάντησε.

Σχολιάζοντας την υποδοχή της από την Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο την περασμένη Πέμπτη, η Μελάνια είπε ότι η απερχόμενη Πρώτη Κυρία δεν την έκανε να νιώσει αμηχανία κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Μάλιστα αποκάλεσε τη Μισέλ «ευγενική οικοδέσποινα», «πολύ ζεστή» και «πολύ καλή» και είπε ότι οι δύο τους μίλησαν για το μεγάλωμα των παιδιών τους μέσα στο Λευκό Οίκο.


Πηγή: thetoc.gr