Ο Μπραντ Πιτ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Τζούλια Ρόμπερτς (pics)

Gazzetta team
Ο Μπραντ Πιτ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Τζούλια Ρόμπερτς (pics)
Βραδινή έξοδο με την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο Τζούλια Ρόμπερτς έκανε χθες ο Μπραντ Πιτ, και ήταν η πρώτη του έξοδος μετά το διαζύγιο.

Η πρώτη δημόσια έξοδος του Μπραντ Πιτ μετά την είδηση του διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί ήταν σε επίσημη προβολή ταινίας και έχοντας παρέα τη συνάδελφο και φίλη του Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο Πιτ και η Ρόμπερτς ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ στο Λος Άντζελες.

Ο 52χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο κακών δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα, πήγε με την Ρόμπερτς σε εκδήλωση την προώθηση της ταινίας Moonlight, της οποίας ήταν ο παραγωγός.

Το Moonlight αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μαύρου άνδρα από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, ο οποίος μεγαλώνει σε μια δύσκολη γειτονιά του Μαϊάμι.

Ο Πιτ φάνηκε χαλαρός και ευδιάθετος, το ίδιο και η 49χρονη Τζούλια Ρόμπερτς.

Splash
Splash

Οι δυο τους έχουν παίξει μαζί στην ταινία «Ο Μεξικάνος» αλλά και στο Οcean's Εleven.

Splash
Splash

Kαι φυσικά έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί στο κόκκινο χαλί.

Splash
Splash

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε κυκλοφορήσει είδηση (η οποία δεν επιβεβαιώθηκε) ότι η Ρόμπερτς χωρίζει από τον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, Πιτ – Τζολί έκαναν νέα συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η Αντζελίνα κρατάει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της, ενώ ο Πιτ θα κάνει προγραμματισμένες και επιτηρούμενες επισκέψεις στα παιδιά του.

Πηγή thetoc.gr