Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί κοντά σε αστυνομικό τμήμα με έναν νεκρό

Gazzetta team
Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί κοντά σε αστυνομικό τμήμα με έναν νεκρό
Ενα εκλογικό τμήμα στην Αζούσα της Καλιφόρνια αποκλείστηκε, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί πολύ κοντά σε αυτό.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να μην πηγαίνει εκεί και τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν στα σπίτια τους.

Μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, αποκλείστηκε το κοντινό εκλογικό τμήμα και αρκετά άτομα εγκλωβίστηκαν σε αυτό.

Μετά από περίπου τρεις ώρες, ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός. Αν και κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για γυναίκα που άνοιξε πυρ, οι Los Angeles Times αναφέρονται σε άνδρα δράστη. Αυτός βρέθηκε νεκρός στην περιοχή και ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν ο βαριά οπλισμένος άνδρας σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά ή αν αυτοκτόνησε.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, αν και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το κίνητρο του δράστη. Τουλάχιστον ένα από τα θύματα κατευθυνόταν στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει. Δύο τραυματίσε μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ένας 70χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο σημείο. Οταν έφτασε εκεί η αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 20 φορές εναντίον του, ενώ στη συνέχεια κλείστηκε σε σπίτι, στο οποίο βρέθηκε νεκρός όταν έγινε έφοδος.

Πηγή: iefimerida.gr