Πού παρακολουθεί και πώς αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις εκλογές

Gazzetta team
Πού παρακολουθεί και πώς αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις εκλογές
Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται κυριολεκτικά καθηλωμένος μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες στο ιδιόκτητο κτίριο του και παρακολουθεί τα αποτελέσματα

Ο υποψήφιος ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο κτίριο Trump Tower και παρακολουθεί τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, ο κ. Τραμπ απολαμβάνει και κόλα διαίτης, ενώ δεν έχει ακόμα δειπνήσει.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Τραμπ παραμένει με το βλέμμα καρφωμένο στην τηλεόραση παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα.

«Είναι ήρεμος. Είμαστε όλοι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ, πολύ κοντά. Ξέρουμε ότι υπάρχει λαϊκισμός σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Τζουλιάνι, ο οποίος είναι στενός φίλος και σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

«Το τελευταίο πράγμα που του είπα είναι: Μη δώσεις σημασία μέχρι τα τελικά αποτελέσματα. Έχω μάθει λίγα πράγματα τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, αφού αποχώρησε από το διαμέρισμα του Τραμπ, στο οποίο σερβίρονταν χάμπουργκερ, τα οποία συνηθίζει να καταναλώνει ο εκκεντρικός επιχειρηματίας.

Πηγή: thetoc.gr