Πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι στην Ανδραβίδα (pics)

Gazzetta team
Πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι στην Ανδραβίδα (pics)
Το τραύμα στην σπονδυλική στήλη άφησε το άτυχο σκυλάκι σέτερ παράλυτο

Κάποιος στην Ανδραβίδα, που όπως λέγεται, κάποιοι γνωρίζουν τα στοιχεία του, πυροβόλησε δεσποζόμενο σκυλί ράτσας σέτερ και το τραυμάτισε στην σπονδυλική στήλη. Το σκυλί χειρουργήθηκε από ειδικό κτηνίατρο στην Αθήνα με έξοδα που συγκέντρωσαν φιλόζωοι της περιοχής αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει και κινείται με «αναπηρικό αμαξίδιο» που κατασκεύασε ο ιδιοκτήτης του.



Σημειώνουμε και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ότι υπάρχουν φήμες, ότι τους τελευταίους δύο-τρεις μήνες κάποιος ή κάποιοι πυροβολούν με αεροβόλα όπλα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα σκυλιά στην Ανδραβίδα!



Η περιπέτεια του Σώκρατες

Όπως δηλώνει στην «Πατρίς» η ιδιοκτήτρια του σκύλου κ. Κατερίνα Κοτσίρη, «πριν από περίπου ένα μήνα, το σκυλί είχε βγει έξω από το σπίτι και κάποιος το πυροβόλησε με αεροβόλο στην περιοχή του σταθμού του ΟΣΕ και το πέτυχε στην σπονδυλική στήλη. Το σκυλί, ράτσας σέτερ, ακινητοποιήθηκε και σερνόταν για αρκετά μέτρα ζητώντας βοήθεια. Τον Σώκρατες, έτσι λέγεται ο σκύλος, βρήκε γείτονάς μας και μας ειδοποίησε. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε μια περιπέτεια. Αρχικά το πήγαμε σε κτηνίατρο της περιοχής που μας βεβαίωσε ότι το σκυλί έχει πυροβοληθεί. Στη συνέχεια το φέραμε στην κτηνίατρο Παναγιώτα Τσάγκου στα Λεχαινά η οποία μας είπε πως ο σκύλος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στην Αθήνα».

Πηγή: patrisnews.com