Χαμός στο MasterChef: Έχασε τον έλεγχο και τους αποκάλεσε «καραγκιόζηδες» (vid)

Χαμός στο MasterChef: Έχασε τον έλεγχο και τους αποκάλεσε «καραγκιόζηδες» (vid)
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο χθεσινό (21/5) επεισόδιο του MasterChef.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο χθεσινό (21/5) επεισόδιο του MasterChef. Οι καλύτεροι οκτώ του διαγωνισμού μαγειρικής το STAR κλήθηκαν να μαγειρέψουν με τα δέκα υλικά που δεν χρησιμοποίησαν στην προχθεσινή δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Σοφοκλής μονομάχησε με τον Ηλία και κατάφερε να τον νικήσει στις λεπτομέρειες, χαρίζοντας τον πρώτο πόντο στην μπριγάδα του.

«Σήμερα ήξερα τι είχα κάνει. Μου φάνηκε περίεργο πόσο δημιουργικοί μπορεί να είναι ένας πουρές και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχνώνομαι σε πόσες δοκιμασίες για ποιον λόγο; Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν το θεωρώ αδικία, είναι η οπτική της μαγειρικής, απλά θα ήθελα να κάνουμε κάτι έξω από το κουτί», δήλωσε ο Ηλίας στις κάμερες, φανερά δυσαρεστημένος από την απόφαση των κριτών.

«Αν τον ρωτήσεις δεν ξέρει και ο ίδιος γιατί έχει κερδίσει», πρόσθεσε ο ίδιος και μετά άρχισε να αποδομεί το το δικό του πιάτο λέγοντας: «Μια ιδέα στα σκουπίδια».

Ο Ηλίας πήρε πολύ κατάκαρδα την ήττα του και αγνοούσε τους συμπαίκτες του που του φώναζαν να ηρεμήσει, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το γύρισμα.

«Το μόνο που θέλω είναι να τα κάνω όλα π@@@», είπε, ενώ αποκάλεσε καραγκιόζη τον αντίπαλό του στο Τεστ Δημιουργικότητάς, ζητώντας του μετά συγγνώμη.

Βλέποντας την αναστάτωση στους πάγκους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Ηλία: «Πιστεύεις ότι κάναμε meeting και είπαμε τι θα κάνουμε σήμερα θα αδικήσουμε τον Ηλία

«Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα ότι δεν μπορώ να συμφωνήσω, νομίζω ότι μπορώ να έχω την άποψή μου», απάντησε.

«Κι εμείς διαφωνούμε στο μόνο που συμφωνούμε πάντα είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κανέναν», τον διαβεβαίωσε ο chef και κριτής.

«Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη "αδικήθηκα". Δέχομαι τις ευθύνες, δέχομαι τι μου λένε και προχωράω, σήμερα δεν το δέχομαι αυτό», κατέληξε ο διαγωνιζόμενος.