Η Eras Tour της Taylor Swift φέρνει χιλιάδες Αμερικανούς στην Ευρώπη: Στα ύψη η ζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια 

Η Eras Tour της Taylor Swift φέρνει χιλιάδες Αμερικανούς στην Ευρώπη: Στα ύψη η ζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια 
Η United Airlines έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι Αμερικανοί κλείνουν εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές πόλεις που θα τραγουδήσει η Taylor Swift.

Η περιοδεία της Taylor Swift στην Ευρώπη συνεχίζεται με την τραγουδίστρια να κάνει εμφανίσεις αυτή την στιγμή στην Πορτογαλία και μετά να συνεχίζει στην Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Ωστόσο, φαίνεται πως εκτός από τον μεγάλο χαμό που κάνει στην Ευρώπη, φαίνεται πως έχει αναγκάσει και χιλιάδες Αμερικανούς να αναζητήσουν μια αεροπορική πτήση για την ήπειρό μας, προκειμένου να καταφέρουν να τη δουν από κοντά.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία United Airlines, η Τaylor Swift έχει προκαλέσει μια αξιοσημείωτη αύξηση των αεροπορικών ταξιδιών προς την Ευρώπη το Σαββατοκύριακο της Memorial Day (ημέρα αργίας για τους Αμερικανούς) και όχι μόνο.

Χάρη στις περισσότερες στάσεις που έχει βάλει στο πρόγραμμά της η τραγουδίστρια, αλλά και τους νόμους μεταπώλησης εισιτηρίων στην Ευρώπη, πολλοί Αμερικανοί κατευθύνονται προς τα μέρη μας για να παρακολουθήσουν την Eras Tour της Swift, την οποία ο φίλος της Travis Kelce υποστήριξε θερμά την περασμένη εβδομάδα, αφού βρέθηκε στην τελευταία συναυλία της στο Παρίσι.

«Πέρασα υπέροχα στο σόου της Tay», δήλωσε στο podcast του, New Heights. «Προτείνω σε όλους να πάνε να το δουν», συμπλήρωσε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της United Airlines, το τριήμερο της Memorial Day (πέφτει Δευτέρα 27 Μαΐου), τα εισιτήρια από τις ΗΠΑ προς τη Λισαβόνα και τη Μαδρίτη, πόλεις που θα κάνει τις συναυλίες της η Swift, έχουν φέτος περίπου 25 τοις εκατό μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι την ίδια εποχή το 2023. Οι αριθμοί των πτήσεων φαίνεται να αυξάνονται ακόμη περισσότερο όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι.

Έτσι, οι πτήσεις από τις ΗΠΑ προς το Μιλάνο, όταν η Swift πηγαίνει εκεί τον Ιούλιο, έχουν περίπου 45% μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ 40% περισσότερους επιβάτες βλέπουμε να κατευθύνονται προς το Μόναχο αργότερα τον ίδιο μήνα σε σύγκριση με πέρυσι. Δυστυχώς, πάντως η τραγουδίστρια δεν έχει συμπεριλάβει την Ελλάδα στο πρόγραμμά των συναυλιών της. Τουλάχιστον για φέτος.