Το Euro θέλει... XL TV!

Branded Content Team
Το Euro θέλει... XL TV!
Η ώρα της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης φτάνει! Εσύ ακόμα να εφοδιαστείς με όσα πρέπει για να την απολαύσεις; Ψυχραιμία, κάναμε την έρευνα για σένα!

Αυτό ήταν, η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό φτάνει. Η ώρα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, εκείνη που θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου ματς μεταξύ των σπουδαιότερων ομάδων της Ευρώπης, είναι εδώ. Κι αν θες πραγματικά να την χαρείς, οφείλεις τουλάχιστον να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα, τα οποία πέρα από αυτά που σκέφτεσαι με την πρώτη, δηλαδή πατατάκια και μπίρες για την παρέα, είναι και μια ποιοτική αλλά και μεγάλη σε μέγεθος τηλεόραση που θα… μεγεθύνει τα καλύτερα σουτ και θα δώσει χρώμα σε όσα θα ήθελες να ζήσεις από κοντά.

Αυτό ήταν, η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό φτάνει. Η ώρα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, εκείνη που θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου ματς μεταξύ των σπουδαιότερων ομάδων της Ευρώπης, είναι εδώ. Κι αν θες πραγματικά να την χαρείς, οφείλεις τουλάχιστον να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα, τα οποία πέρα από αυτά που σκέφτεσαι με την πρώτη, δηλαδή πατατάκια και μπίρες για την παρέα, είναι και μια ποιοτική αλλά και μεγάλη σε μέγεθος τηλεόραση που θα… μεγεθύνει τα καλύτερα σουτ και θα δώσει χρώμα σε όσα θα ήθελες να ζήσεις από κοντά.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το Euro κρατά ένα μήνα και σχεδόν κάθε μέρα, θα βλέπεις μπάλα. Η ποιότητα του εξοπλισμού σου παίζει καθοριστικό ρόλο, ενώ η ανάλυση είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει με τίποτα να υποτιμήσεις. Αν παράλληλα είσαι σε φάση που ήθελες από καιρό μια ανανέωση στο σαλόνι και έψαχνες την αφορμή… να η ευκαιρία σου! Τώρα είναι η ώρα να επενδύσεις κάποια χρήματα που θα σε κάνουν όμως να χαίρεσαι όχι μόνο τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, αλλά ταινίες και σειρές με τα καλύτερα εφέ.

Μεγάλες διαστάσεις, άριστη ανάλυση

...

Euro σημαίνει και απόλαυση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εικόνα γίνεται, ανάλογα βέβαια και με το ποσό που μπορεί να αντέξει η τσέπη σου. Η Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2023), που είναι 85 ιντσών, διαθέτει 100% όγκο χρώματος με τεχνολογία Quantum Dot, υποστήριξη Quantum HDR και HDR10+ και τελευταίας γενιάς Quantum Processor 4K, ο οποίος βελτιστοποιεί αυτόματα την εικόνα και τον ήχο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να δεις τα αγαπημένα σου ματς, σαν να απολαμβάνεις κινηματογραφική εμπειρία!

Αν όμως είσαι από αυτούς που θέλουν να ταιριάζουν δυνατότητες και αισθητική, κράτα κατά νου πως η τηλεόραση διαθέτει πληθώρα αξεσουάρ και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης για να ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός την καθιστά ένα κομψό, τεχνολογικό και οπτικό αριστούργημα προσφέροντας πολλές επιλογές εξατομίκευσης, με διαφορετικά στυλ, χρώματα, έργα τέχνης και αξεσουάρ που ομορφαίνουν τον χώρο σου και δίνουν άλλη διάσταση στις καθημερινές σου εμπειρίες.

...

Αν πάλι θες να επενδύσεις σε πολλές δυνατότητες, αλλά σε μια πιο οικονομική επιλογή, ρίξε μια ματιά στην νέα QNED826RE 4K Smart TV της LG, 75 ιντσών, που προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης με βαθύτερα μαύρα, ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων με μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα! Θες να ξεχωρίζεις έναν-έναν τους παίκτες, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κοντά στην οθόνη;

Ή μήπως να βλέπεις την μπάλα σαν να ήταν ακριβώς μπροστά σου; Όλα αυτά είναι εφικτά, καθώς διαθέτοντας τη δική της τεχνολογία χρώματος Quantum Dot NanoCell, η τηλεόραση αυτή φέρνει μια εντελώς νέα εποχή στην ποιότητα εικόνας με πλούσια και ακριβή χρώματα για εντυπωσιακή θέαση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προσφέρει 100% όγκο και συνέπεια χρώματος, εξαλείφοντας την παραμόρφωση του σε ευρεία γωνία θέασης, διασφαλίζοντας ότι όλοι στον χώρο μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη ποιότητα εικόνας, είτε κάθονται στον καναπέ, είτε στην τραπεζαρία ενώ απολαμβάνουν παράλληλα το φαγητό τους!

Το απόλυτο must για τους αγώνες σου

...

Οι επιλογές είναι πολλές και φυσικά δεν τελειώνουν εδώ. Υπάρχουν προτάσεις για οποιοδήποτε κι αν είναι το αγαπημένο σου brand. Η U7172 UHD TV, 85 ιντσών, της Samsung σου προσφέρει ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας, με κάθε καρέ να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου μέσα από ρεαλιστικές αποχρώσεις και άψογες λεπτομέρειες, συνδυάζοντας το κατάλληλο μέγεθος για να βλέπεις σαν από γιγαντοοθόνη όλα όσα θες!

Kι αν δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες του στυλ που την ίδια ώρα προσδίδουν ομορφιά στον χώρο, σημείωσε πως ο μοντέρνος σχεδιασμός με τα λεπτά περιθώρια και η μίνιμαλ σχεδίαση κάνουν την Samsung U7172 UHD TV να ταιριάζει φυσικά με το περιβάλλον του σπιτιού σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της, κράτα ότι διαθέτει επεξεργαστή Crystal Processor 4K για μέγιστη βελτιστοποίηση της εικόνας, τεχνολογία HDR για μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα, αλλά και UHD Dimming για βαθιά μαύρα και έντονα λευκά, ενώ φημίζεται και για το έξυπνο λειτουργικό Tizen για άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό σου, ώστε να ζεις την κάθε σκηνή και να είσαι πάντα στο επίκεντρο της δράσης, δηλαδή του κάθε γκολ!

Ζήσε την εμπειρία του Euro… σε βάθος

...

Και μιας και μιλάμε για πληθώρα εταιρειών και επιλογών, οφείλουμε να σου μιλήσουμε και για την νέα σειρά BRAVIA™ Smart TV (Google TV™) X75WL της Sony, 75 ιντσών, που παρέχει συναρπαστικό περιεχόμενο σε ανάλυση 4K HDR. Σίγουρα πρόκειται για μια ακόμα… εξυπνότερη τηλεόραση, αφού εκτός όλων των άλλων, διαθέτει το ενσωματωμένο Chromecast, την συμβατότητα με Apple AirPlay και Apple HomeKit και βεβαίως την υποστήριξη φωνητικών εντολών, δυνατότητες που σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου αγώνες, όσο πιο άμεσα γίνεται!

Επειδή, όπως έχουμε ήδη πει, ματς σημαίνει, μεταξύ άλλων, τέλεια εικόνα, και σε αυτή την περίπτωση θα έχεις αυτό που θες, δεδομένου πως η νέα σειρά BRAVIA™ X75WL της Sony είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή 4K Processor X1™ και τις τεχνολογίες 4K X-Reality™ PRO, Live Colour™ και Motionflow™ XR, ώστε να απολαμβάνεις εκπληκτική ποιότητα εικόνας, εξαιρετική αντίθεση, ομαλότητα και μία ευρύτερη, ρεαλιστικότερη χρωματική παλέτα. Πάρε χρόνο και κάνε την επιλογή που πρέπει… Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro 2024 έχει αρχίσει!

Advertorial