Άγριο επεισόδιο σε πτήση Εδιμβούργο-Αττάλεια: Οπαδός της Σέλτικ χτύπησε αστυνομικό και πλήρωμα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριο επεισόδιο σε πτήση Εδιμβούργο-Αττάλεια: Οπαδός της Σέλτικ χτύπησε αστυνομικό και πλήρωμα (vid)
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στην πτήση.

Επεισοδιακή ήταν η πτήση της EasyJet από το Εδιμβούργο στην Αττάλεια. Συγκεκριμένα, συνέβη άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε επιβάτη, αστυνομικό και το πλήρωμα.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο επιβάτης, ο οποίος φορούσε φανέλα της Σέλτικ, φαίνεται να χτυπάει τον Τούρκο αστυνομικό και να τσακώνεται με το πλήρωμα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθεί να περάσει μπροστά από τα μέλη του πληρώματος, ενώ εκείνα επιχειρούν να τον κρατήσουν στη θέση του.

Στην συνέχεια βρίζει άλλον επιβάτη και κάνει χειρονομίες. Ξαφνικά σηκώνεται από την θέση του και αρχίζει να χτυπάει τον αστυνομικό και μια κοπέλα από το πλήρωμα.

Εκπρόσωπος της Easyjet ανέφερε για το επεισόδιο: «η Easyjet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η αστυνομία παρενέβη σε πτήση προς την Αττάλεια στις 20 Απριλίου λόγω ενός επιβάτη που συμπεριφερόταν επιθετικά στο αεροσκάφος. Το πλήρωμα της εταιρείας είναι εκπαιδευμένο να εκτιμά και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίζει ότι η ασφάλεια των επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε προσβλητική ή απειλητική συμπεριφορά».