Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν πάει στον Άγιο Δομίνικο, φήμες για αποχωρήσεις τριών «μεγάλων» ονομάτων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν πάει στον Άγιο Δομίνικο, φήμες για αποχωρήσεις τριών «μεγάλων» ονομάτων (vid)
Φήμες θέλουν τρία «δυνατά χαρτιά» του Survivor, να αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Τούρκο παραγωγό να κάνει προσπάθεια να τους μεταπείσει.

Χαμός γίνεται όπως φαίνεται στο Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να είναι έξαλλος και σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο λόγος είναι μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών και μάλιστα όχι οποιονδήποτε αλλά «χαρτιών» που ήταν από τα βασικά για την πορεία του Survivor.

Πρώτος φέρεται να αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής μετά την σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του και τον ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς.

Ο Τούρκος προσπάθησε προσωπικά να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, χωρίς επιτυχία, κάτι που τον έκανε έξω φρενών ενώ φυσικά προσπάθησε να μεταπείσει όλους τους παίκτες να μην αποχωρήσουν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τζέιμς Καφετζής είναι μάλλον αποφασισμένος να φύγει και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ώστε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως και έγινε.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ακόμα δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, να μείνει ή να φύγει και να βρεθεί κοντά στον πατέρα του, ωστόσο οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί τελικά.