Ανδρουλάκης για δηλώσεις Κασσελάκη: «Στα δικά μου βαφτίσια σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανδρουλάκης για δηλώσεις Κασσελάκη: «Στα δικά μου βαφτίσια σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ» (vid)
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε με χιούμορ όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη για τα βαφτίσια του, κατά την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων φέρεται να είπε πως: «με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης πως «ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Έτσι, όλα αυτά σχολιάστηκαν και ανάμεσα σ' εκείνους που το σχολίασαν είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,.

Μιλώντας στο Kontra Channel,αστειεύτηκε λέγοντας πως στη δική του βάφτιση είχε σχηματιστεί ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο» είπε, χαρακτηριστικά.

Σχολίασε, ωστόσο, πως «αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» και κατήγγειλε πως «απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος».