Αδιανόητη ιστορία στον Βόλο: Ιδιοκτήτρια σπιτιού «κατέβασε» το ρεύμα και πέταξε στον δρόμο την ενοικιάστρια

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη ιστορία στον Βόλο: Ιδιοκτήτρια σπιτιού «κατέβασε» το ρεύμα και πέταξε στον δρόμο την ενοικιάστρια
Η ιδιοκτήτρια την πέταξε έξω μόνο με τα ρούχα που φορούσε και την τσάντα της, ενώ την επόμενη ημέρα άλλαξε και κλειδαριά, χωρίς να μπορεί η γυναίκα να πάρει τα υπάρχοντά της.

Ούτε 40 ημέρες δεν κράτησε η παραμονή μιας καθαρίστριας σε γκαρσονιέρα περιφερειακά του Βόλου, την οποία νοίκιασε από 53χρονη γυναίκα.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας, η 53χρονη έκανε «ντου» στο σπίτι, της έκλεισε τον γενικό παροχής ρεύματος και την πέταξε έξω.

Χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο εκδικάστηκε η υπόθεση καθώς η καθαρίστρια κατέθεσε μήνυση.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, το 2021 νοικιάστηκε η γκαρσονιέρα σε περιφερειακή συνοικία του κέντρου της πόλης για 200 ευρώ με το συμβόλαιο που «ανέβαινε» στην πλατφόρμα να αφορά μίσθιο των 50 ευρώ.

Η ενοικιάστρια έδωσε 300 ευρώ προκαταβολή για να κατοικήσει, αλλά δεν έκανε ηλεκτρονική αποδοχή του συμβολαίου και δεν κίνησε τις διαδικασίες για να μεταφέρει στο όνομα της την παροχή ρεύματος.

Η ιδιοκτήτρια δεν ανέχτηκε σύμφωνα με την απολογία της αυτή την συμπεριφορά και τον Φεβρουάριο του 2021, εμφανίζεται ένα βράδυ στο σπίτι, κλείνει τον κεντρικό παροχής ρεύματος και με δικό της κλειδί εισβάλλει στη γκαρσονιέρα. Προκαλώντας φασαρία μέσα στο σκοτάδι, την πέταξε έξω από το σπίτι.

Όλες οι κινήσεις της εκτός από ανορθόδοξες ήταν και παράνομες. Η 50χρονη καθαρίστρια κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και αναζητούσε μέσα στην καραντίνα σπίτι φιλικό για να μείνει, ενώ σε όλη την πόλη του Βόλου λειτουργούσε μόνο ένα ξενοδοχείο.

Η ιδιοκτήτρια την πέταξε έξω μόνο με τα ρούχα που φορούσε και την τσάντα της, ενώ την επόμενη ημέρα άλλαξε και κλειδαριά, χωρίς να μπορεί η γυναίκα να πάρει τα υπάρχοντά της. Χθες το δικαστήριο καταδίκασε την ιδιοκτήτρια σε 4 μήνες με αναστολή και τον εισαγγελέα να επισημαίνει πως ήταν τυχερή που η ενοικιάστρια δεν κατήγγειλε ψευδώς πως μέσα στο σπίτι είχε χρήματα τα οποία κλάπηκαν, ώστε να χρειαστεί να πουλήσει το ακίνητο για να την ξεχρεώσει.