H φωτογραφία και το emoji - "απάντηση" της Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη

Επιμέλεια: Newsroom
H φωτογραφία και το emoji - "απάντηση" της Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη
Με μία φωτογραφία του συντρόφου της και το χαρακτηριστικό emoji, το οποίο ζητάει να κάνει κάποιος ησυχία, η παρουσιάστρια στάθηκε δίπλα στον Φώτη Ιωαννίδη

Με μία φωτογραφία και ένα χαρακτηριστικό emoji, η Ελένη Βουλγαράκη στάθηκε στο πλευρό του συντρόφου της και έδωσε τη δική της απάντηση στις αδιανόητες αναρτήσεις που έκαναν λόγο πως ο Φώτης Ιωαννίδης φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά την αναμέτρηση της Εθνική με τη Γεωργία.

foto

Από το πουθενά και χωρίς το παραμικρό στοιχείο, αρκετοί λογαριασμοί στα social media ανέφεραν ως ντοπέ τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία ανάμιξη σε καμία τέτοια υπόθεση και όπως είναι λογικό, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εις βάρος όλων εκείνων που προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του και την ανθρώπινή του υπόσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης, με story του στο Instagram, υπογραμμίζει πως «θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου» σημειώνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

fotis