Το παρασκήνιο για το διαζύγιο Μενεγάκη - Mega: Ο αξεπέραστος λόγος που έφερε το τέλος

Επιμέλεια: Newsroom
Το παρασκήνιο για το διαζύγιο Μενεγάκη - Mega: Ο αξεπέραστος λόγος που έφερε το τέλος
Σαν βόμβα «έσκασε», το απόγευμα της Τετάρτης, ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το μεγάλο κανάλι

Μόλις τρία χρόνια μετά την μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση, στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα κάλεσε τους συνεργάτες της και τους ανακοίνωσε με διακριτικότητα και ήρεμα ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα σημάνει ταυτόχρονα και την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι.

Σύμφωνα με το reader.gr η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια.