Πήγε στο Cash or Trash με λειψανοθήκη και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Πήγε στο Cash or Trash με λειψανοθήκη και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο (vid)
Τρόμαξε τους αγοραστές του Cash or Trash με το αντικείμενο που πήγε ο Αλέξανδρος.

Ένα μακάβριο αντικείμενο επέλεξε να παρουσιάσει ο Αλέξανδρος στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash στο STAR με την Δέσποινα Μοιραράκη.

Οι αγοραστές ξαφνιάστηκαν και τρόμαξαν καθώς ο Αλέξανδρος τους παρουσίασε μια λειψανοθήκη. «Αυτό το αντικείμενο είναι βουδιστικό, είναι μια λειψανοθήκη! Ναι, είναι λίγο μακάβριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός πωλητής του Cash or Trash με τον Γιώργο Τσαγκαράκη να αρχίζει να… φτύνει τον κόρφο του και να σταυροκοπιέται.

«Είναι από την συλλογή του αδελφού μου, ο οποίος είναι συλλέκτης και είναι αγορασμένο από παλαιοπωλείο» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

«Εμένα πάντως το δικό μου κομμάτι, αν και δεν ειδικεύομαι στα ασιατικά, αλλά ξέρετε το αντικείμενο μού μιλάει μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, θεωρώ ότι είναι περίπου 120 – 130 ετών. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χρονολογηθεί πιο πίσω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαγκαράκης με τον Θάνο Μαρίνη να σχολιάζει πως «είναι ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε προσφορά, έχω κριντζάρει λίγο για να είμαι ειλικρινής».

«Εγώ δεν έχω ενδιαφέρον γι’ αυτό γιατί δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα, έχω άλλες βλέψεις και τα έχω ξεκαθαρίσει με την οικογένεια μου. Το «πρόγραμμα» είναι έτοιμο» αναφώνησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσαγκαράκης εξηγώντας πως δεν έχει προσφορά για τον παίκτη του Cash or Trash.

Στο τέλος, μόνο ένας αγοραστής ενδιαφερόταν να προσθέσει στη συλλογή του τη λειψανοθήκη, η οποία λόγω της χαμηλής ζήτησης δεν άγγιξε καν την τιμή του εκτιμητή, στα 300 ευρώ. Κατάφερε να ανέβει μόνο στα 120 ευρώ, με τον πωλητή να δέχεται, διστακτικά, την προσφορά.