Το “YOU. MADE BY YOU.” επιστρέφει με ένα νέο ταξίδι αυτογνωσίας

Branded Content Team
Το “YOU. MADE BY YOU.” επιστρέφει με ένα νέο ταξίδι αυτογνωσίας
Το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας για νέους “YOU. MADE BY YOU.” του WHAT’S UP έρχεται ξανά. Αν είσαι 18-29 ετών δήλωσε συμμετοχή για να πάρεις μέρος σε ένα ολοήμερο event γεμάτο εμπνευστικές ιστορίες, δημιουργικούς διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις.

Σε όλους τους νέους 18-29 ετών που θέλουν να χαράξουν τη δική τους πορεία και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, απευθύνεται το πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας του WHAT’S UP, “YOU. MADE BY YOU.” που επιστρέφει με 2ο κύκλο. Φέτος έρχεται με 4 ολοήμερα live events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, για να βοηθήσει ακόμα περισσότερους νέους να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Απριλίου εδώ.

Οι συμμετέχοντες στο “YOU. MADE BY YOU.” θα λάβουν μέρος σε μια βιωματική εμπειρία με εμπνευστικές ιστορίες, εποικοδομητικούς διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις και θα αλληλεπιδράσουν με καταξιωμένους ανθρώπους από τον χώρο των τεχνών, του αθλητισμού, του εθελοντισμού, ακαδημαϊκούς και επιστήμονες. Στο πρώτο event της Αθήνας θα μιλήσουν η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, ο μουσικός Leon of Athens, η καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και η ψυχολόγος Σάντυ Πολυμέρη.

....

Τι περιλαμβάνει το δωρεάν βιωματικό πρόγραμμα “YOU. MADE BY YOU.”

Το “YOU. MADE BY YOU.”, που εντάσσεται στις δράσεις της COSMOTE για την στήριξη της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου, εστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες:

  • «Ο εαυτός μου»: οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τι πραγματικά θέλουν και ποιες είναι οι επιλογές τους.
  • «Οι άλλοι»: οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με τους άλλους, να συνδεθούν με τους γύρω τους και να συνυπάρχουν αρμονικά.
  • «Η αλλαγή»: οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

...

Μετά την Αθήνα, επόμενος σταθμός του “YOU. MADE BY YOU.” είναι η Θεσσαλονίκη (18/5) και ακολουθούν η Λάρισα (25/5) και η Πάτρα (1/6).

Σ’ ένα περιβάλλον όπου όλοι οι άνθρωποι -και ειδικότερα οι νέοι- αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, αλλά και εσωτερικά διλήμματα, το WHAT’S UP στέκεται δίπλα τους έμπρακτα. Το “YOU.MADE BY YOU.” τους βοηθά να προσδιορίσουν τις επιθυμίες τους, να κατανοήσουν τις αντιφάσεις μέσα τους και να προσπαθήσουν να βρουν τη δύναμη για να προχωρήσουν μπροστά. Πιο δυνατοί και πιο σίγουροι. Να μπορέσουν να εξελίξουν την προσωπικότητα τους και τη στάση τους συνολικά, προκειμένου να αναπτυχθούν.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να πάρεις μια γεύση από το τι έγινε στον προηγούμενο, επιτυχημένο κύκλο του “YOU.MADE BY YOU.”

Περισσότερες πληροφορίες για τα ολοήμερα αυτά βιωματικά events και δήλωση συμμετοχών στο www.whatsup.gr/youmadebyyou/.

Advertorial