Ελένη Μενεγάκη: Οι τρεις προτάσεις που φέρεται να έχει κάνει το MEGA στην παρουσιάστρια

Επιμέλεια: Newsroom
Ελένη Μενεγάκη: Οι τρεις προτάσεις που φέρεται να έχει κάνει το MEGA στην παρουσιάστρια
Μέχρι αυτή τη στιγμή, η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει την απάντησή της για καμία από αυτές τις προτάσεις.

Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, πλησιάζει, όπως είναι γνωστό, στο τέλος του.

Ενώ υπάρχουν πολλά σενάρια, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας.

Αν και κρατείται μυστικό ακόμα και το αν η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τους ανθρώπους του MEGA και αν οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για το πώς θα συνεχίσει η συνεργασία τους, ωστόσο, σύμφωνα με το zappit.gr, η παρουσιάστρια φέρεται να έχει συναντηθεί με στελέχη του καναλιού αλλά έχει κουβεντιάσει και πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το Mega έχει κάνει τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια. Η μία έχει να κάνει με εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, η δεύτερη με πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη και η τρίτη, η οποία θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν γίνει πραγματικότητα, έχει να κάνει με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη 10-1.

Η συγκεκριμένη πρόταση θα προκαλέσει ντόμινο εσωτερικών εξελίξεων στο Mega, καθώς θα επηρεάσει όλα τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του σταθμού.

Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει την απάντησή της για καμία από αυτές τις προτάσεις. Σημαντικό μέρος των διαπραγματεύσεων αποτελεί -όπως είναι εύκολα αντιληπτό- το οικονομικό κομμάτι.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να αναμένουμε αποτέλεσμα νωρίτερα από την περίοδο του Πάσχα.