Σατανιστές απήγαγαν Youtuber: Φόβοι ότι θα τον χρησιμοποιήσουν για ανθρωποθυσία (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σατανιστές απήγαγαν Youtuber: Φόβοι ότι θα τον χρησιμοποιήσουν για ανθρωποθυσία (vid)
Θύμα αρπαγής από σατανιστές έπεσε ένας γνωστός Youtuber την ώρα που προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από αρχηγό συμμορίας.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της απαγωγής του Αμερικανού Youtuber Addison Pierre Maalouf. Η αρπαγή του Youtuber έγινε στην Αϊτή, την ώρα που προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τον Jimmy «Barbecue» Chérizier, αρχηγό συμμορίας.

Όπως ενημέρωσε το FBI, ο Αμερικανός επισκέφτηκε στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής για να πάρει συνέντευξη από τον «Barbecue» και απήχθη από μια συμμορία με επικεφαλής έναν εγκληματία σατανιστή που βασανίζει θύματα και είναι καταζητούμενος.

Ο Addison Pierre Maalouf, αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο βίντεο ότι ήταν φυλακισμένος σ’ ένα τσιμεντένιο κτήριο, που ήταν περιτριγυρισμένο από σκυλιά-φύλακες, σ’ ένα συγκρότημα περίπου οκτώ μίλια βόρεια της πρωτεύουσας, Πορτ-ο-Πρενς.

Ο Youtuber είπε ότι αρπάχτηκε από τον αρχηγό της αντίπαλης συμμορίας Lanmo Sanjou, ο οποίος φέρεται να ζήτησε 600.000 δολάρια λύτρα για την απελευθέρωσή του. Το FBI ανησυχεί ότι ο Maalouf μπορεί να έχει την τύχη που είχαν άλλοι απαχθέντες, που σημαίνει να χρησιμοποιηθεί σε ανθρωποθυσία.